IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

elämäni tällähetkelläTiistai 12.03.2013 17:46

Heippa! Huomasin etten ole pitkään aikaan päivitellyt muutakuin hevosjuttuja joten eikö nyt olisi aikaa kertoa miten minulla sujuu? ;)

Mulla sujuu suht hyvin. Peruskoulu on kokonaan ohi ja pääsin opiskelemaan Ypäjän Hevosopistolle, niimpä siis muutin Ypäjälle asuntolaan, sain oman rakkaan hevoseni mukaan ja sain paaaaljon uusia kavereita. Kuitenkaan kaikki ei ihan sujunut ongelmitta. Meidän asuntolassa oli 22 likkaa mun lisäksi joten oli riitoja, selkään puukottamista,toisten ruokia syötiin ja mitä vielä. Mutta nyt kaikki on sovussa ja säännöistä sovitaan yhdessä. Opiskelu Ypäjällä on todella rankkaa ja se vie voimia..
Kuitenkin mukavat opiskelutoverit ja hevoset auttavat jaksamaan.

kuva on venytys/hieronta tunnilta Victoria hevosen kanssa

Ongelmilta ei kuitenkaan vältytty. Joukossa tyhmyys tiivistyy vai miten se meni? :D tuli tylsänä sunnuntai yönä mieleen kaverein kanssa että hei mitä jos sytytettäs nuotio asuntolan rappusille ja tehtäis muutenkin jekkuja? joo no hauskaa oli siihen asti kunnes securitas tuli talonmiehineen ja siitä seurasi puolen vuoden asuntolaerotus.
Niimpä olen tässä paljon harkinnut josko alottaisin koulun uudestaan syksyllä ja alottaisin ihan uudelta pohjalta..

Ja no, kotio kuuluu ihan hyvää. Pikkusisko on kasvanut hirmuisesti, se on jo vitosella ja kehittyy huimasti jumpassa. pikkuvelikin on jo 1-luokalla. Huhhuh kun aika menee nopiaan! Mutta niin tosiaan, muthan tunnetaan aika menevänä ihmisenä niin mua ei paljoo kotona/koulussa näy vaan oon aina menossa. En sitte tiiä onko se hyvä vai huono juttu :D


tässä kuvassa ollaan kavereiden kanssa koulun tanssiaisissa jotka päättyivät jatkoihin!

Olen myös innostunut lenkkeilemään joka aamu ja ilta, joten painoakin on lähtenyt viime vuodesta reilut 15 kiloa!



Mutta illanvietoissa olen kyllä ollut todella useasti eikä loppua näy tulevan ;) elämä jatkuu vaikka tuliskin suru-uutisia, niistä oppii! Itse menetin viime vuonna 9 läheistä kaveria/läheistä ja tässä sitä silti ollaan pirteinä ja elämänilosina! :)

meille syntyi myös koiranpentu narttu, muska josta emme sitten pystyneet luopumaan ja nyt tämä 16 viikkonen riiviö on siis meidän nimissä!

tarkoituksena olisi saada tästä muotovalio ja agilitykoira. Greyfun's Play Girl Musketeer <3

Tässä oli lyhyesti ja nopeasti kirjoitettu juttu, kyselkää toki jos tulee kysyttävää. Koitan jatkossa päivittää enemmän :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.