IRC-Galleria

nancy_night

nancy_night

The eyes can mislead, the smile can lie, but the shoes always tell the truth

vittu näitä viikonloppuja...Keskiviikko 21.10.2009 20:50

okei, tunnustan, mä en taaskaan sit enää tiedä voinko pitää itseeni täysin sinkkuna...olin viihteellä lauantaina. luulin jo joutuvani lähtemään yksin, mutta ainahan joku baariin lähtee ja eikun aleen...alessa näin sitten tuttuja vähän enemmänkin. ihan odottamatta törmäsin mieheen, jota olen satunnaisesti tapaillut elokuusta lähtien. ongelmia tuottaa se, että molemmat ovat asiakaspalveluammatissa ja jotenkin meidän menot ei ikinä osu niin, että kerittäisiin treffaileen. tilanne on siis erittäin turhauttava.

joskus olin nuori ja naiivi, saatoin ihastua tosi nopeasti ja sitten synkistelin kun jutusta ei tullutkaan mitään. sehän on varmaankin ihan normaalia? en tiedä missä vaiheessa tämä asia sitten muuttui kylmätunteisuudeksi ja sitoutumiskammoksi. minusta kuitenkin loppujen lopuksi parempi näin, vaikka olenkin joutunut satuttamaan ihmisiä tämän johdosta. jos musta ei tunnu miltään, niin musta ei vaan tunnu miltään, piste. ehkä tämä sitoutumiskammokin menee ohi, kun oikea ihminen tulee vastaan (eksyin taas aiheesta).

noh, jatkettiin siitä sitten beboppiin jossain vaiheessa, tanssilattialle tietenkin. aika pian kuitenkin löysin seuraa, mikä piristi kovasti. lähdimme yläkertaan juttelemaan. kaverini ei sitten enää löytänyt minua (mun liittymä toimii siellä aika heikosti, enkä malttanut kytätä puhelimen tolppia koko ajan). mies paljastui turkulaiseksi, harvinaisen mukavaksi sellaiseksi :O. noh, siinä sitten jossain vaiheessa, olin vastannut viestiin olinpaikastani ja kappas kummaa, tämä tapailemani mies paukkaa paikalle ja avautuu loukkaantuneena, että tuli paikalle minun takiani, eikä ole kovin iloinen yllättäessään minut moisesta tilanteesta...onneksi minä olen ajan myötä kehittynyt selviämään tilanteesta kuin tilanteesta loppujen lopuksi voittajana. selitän miehelle, että hän ei omista yksinoikeutta minuun ja jos hän sellaisen haluaa, niin on syytä ruveta tekemään asian eteen enemmän, koska aika moni muukin tahtoo palan suskia :O. pidän siis itseäni edelleen sinkkuna, mutta mietin myös tekojeni seurauksia enemmän kuin ns. täysin sinkkuna. minulla on kuitenkin omatunto, vaikka joku sitä tämän tekstin perusteella saattaa epäilläkin. joskus se soimaa hyvinkin paljon, niin isoista kuin pienistäkin asioista.

illan päätteeksi löysin itseni juuri sieltä mistä halusinkin ja tajusin, että olen vihdoin oppinut saamaan tahtoni läpi, en ole enää se surkea nössykkä, jota miehet saavat kohdella miten tahansa. en tule enää koskaan olemaan sama ihminen kuin vuosia sitten. jos jokin asia ihmissuhteessa vituttaa osaan nostaa asian pöydälle.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.