IRC-Galleria

nanna80

nanna80

... aina ei vaan jaksa ymmärtää... :/

Torstaki.. taas!Torstai 30.03.2006 15:05

Niin nää päivät menee ihan toinen toisensa jälkeen! Torstai, taas.. Eihän tästä kauaa ole ku se vasta oli ;)
Ei oikein ihmeitä edes ole, mut tapan vaan aikaa ja kirjoitan ku poika vetää unta vaunussa! Nyt on nokian puhelin, ja tuntuu heti omalta =)!!!
Tuparit kuitenkin varmistui, ja hoito pojalle. Saa nähdä kuinka minä osaan juhlia, ku poitsu lähtee ekaa kertaa silloin ihan hoitoon. Toisaalta on kyllä ihan kiva ainakin ajatuksena ihan vaan nollata elämän tilanteet ja elää vaan! Ja miten ihana tuo nuppu on sitten kotiin hakeakaan seuraavana päivänä... Rakkaus vaan kasvaa entisestään ;)
Voi helvata mitkä ilmat, ei huvita oikein ulkoillakaan. Missä se kevät oikein onkaan? Lunta tulla tuiskuttaa ja vaunut on aika raskaat tuolla työntää. Onneksi meil on tuo lasitettu "parveke" niin voi edes poitsu ulkoilla.
Puolentoista viikon päästä olis jo ristiäisetkin, hui! Minua jänskättää ihan hirmuisesti. Nyt hame on jo valmiina, mut viel puuttuu paita. Ja jotkuu kengät tarvis löytää. No ainakin voimme siitä lähtien kutsua vauvaa sitten jo omalla nimellään!
Koira kuume myös kasvaa kovasti, olen paljon seikkaillut tuolla sivuilla mikä olis meidän seuraava rotu. Minä kun haluaisin sen leon, mut isi ei oikein ole kamalan innoissaan siitä ;)
Jesseä on ikävä, jotenkin se on viime päivinä monesti palannut mieleen, mut eipä se ikävä sitä takaisinkaan tuo. Toivottavasti sillä on nyt hyvä olla -siellä jossakin! Ainakin mä uskon niin ja yritän kuitenkin ajatella kaikkein parasta. Vanhuus tulee, meille jokaiselle. Joskus vaan tuntuu niin pahalle. Toki suru ei ole pahasta, ja on onni et osaa itkeäkin. Mut tätä tää elämä on.
Tosin mä uskon siihen sanontaan kyl täysii, et sateen jälkeen paistaa AINA aurinko! Jos ei heti, niin kyllä se kuitenkin paistaa ;)
Onnea Kallelle siitä kortista ;) Odotamme kuskia nyt sitten, kun tarve tulee *hi hii* Ja Even koetus sitten perjantaina... Näitä kuskejahan oikein tulvii ;)
1.7 On Koria Roll! Siellä on osmot ja viikate... Tahtoo sinne! Hyvää musaa!
Alkaa nää mun jutut pomppia taas aiheesta aiheeseen, tähän on kaiketi hyvä lopettaa. Kuullaan taas ja voimia mun ystäville. Ja oikein ISO HALAUS ja ihanaa tulevaa viikonloppua!
=) Nanna80 ja pikku-mies 5vk 4vrk

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.