IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

million miles awayMaanantai 06.04.2009 03:26

Heippa.

Eilen oltiin tyttöjen kanssa Jeipillä ja ajeltiin Laivalla ympäriinsä.
Eka mentiin mäkkiin, mutta sieltä ei löytyny kaikille (terveysintoilijoille) ruokaa (lue: salaattia) ko kello oli jo yö.

No sitte ajettii kynsilehon heselle, Niina ajo. Vaihteet oli aika paskana. Se oli kova työ se vaihteitten vaihto. Trust me.

Sitte mentiin herkutteleen Jeipin uuteen asuntoon. Oli niin hyvvää ruokaa ah. < 3 MMMM !
Katottii telkkarista semmosta siistiä ohjelmaa JIM:iltä. Siinä oli the most unbelievable hommia tiellä ajamisesta tai semmosia onnettomuuksia ym.

Jenni kertoili sen seksihommista, ja paisto kanamunaruisleipähampurilaisen. Hienoa! Niina oli ihan rönttä. Se oli hupaisaa

Oli kylmä, niin mentiin sängylle. Jonna Ripa ja Hanna makas peittojen alla ja mää makasin niitten päällä hyvin levittäytyneenä ja mun päällä oli päiväpeitto. Oli lämmin olo :)
Tunsin itteni semmoseksi emoksi joka hauduttaa munasia. Alanki sanomaan tästä lähtien jonnaa ykkösmunaksi, ripaa kakkosmunaksi ja hannaa kolmosmunaksi (järjestys miten ne oli mun alla vasemmalta oikialle hahahahah).

Oli kiva selvinpäin-ilta. =)

Nyt tänään oon kattonu gilmoreja, ja oon jutellu mejin kanssa mesessä ! Sillä on kiva tissivako ahaahahahahahaha ! Ja sillä on kasvanu hiukset. Vauva oli söpö se riehu kameran kanssa.

Ei muuta. En auo enää suuta.


ps paastoa on kestäny about 3 tuntia ja nyt jo tekee mieli vaikka mitä ihania ruokia. huoh.


<sydän>; Nattis.



Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.