IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

MOI!


perjantaina hmm näin annea ja jossua ja anne haastatteli mua! :) istuttiin mäkkärissä ja bungailtiin, jonka jälkeen lähin kiireenvilkkaa hakeen ripaa. vein sen jäähallille, josta niiltä lähti bussi kuopioon cheerleadingkisoihin (may madness pienryhmien sm:ät plus alottelijoiden kisat).
sitte menin meille ja aloin jollea. käytiin raksissa syömässä ja mentiin jollelle katsomaan kv 06 videota. hävetti. aika paljon. mutta oli hauskaakin xD

sitte haettiin anssi juna-asemalta ja ne toi mut kottii! nukahin heti ihanasti; onneksi, sillä aamulla oliki aikanen herätys!

jonna soitti mulle 0800 että ylös. 20 yli iina oliki jo pihassa, ja lähettiin hakkee jonnaa. sitte nokka kohti kuopiota (edellisenä iltana oltiin saatu päähän ex tempore lähtä kattoon noita ed. mainittuja kisoja!). ömmm ei tietty että mihi päi pittää lähtiä, mutta lopulta löydettiin ihan hyvin perille.
7 kilsaa (vai olikoha se 8) ennen kuopiota pysähyttii syömään johonki randomhuoltsikalle...... ku noustiin ylös siihen ramppiin, josta pääsi sinne, tapahtu yks pelottava juttu. se loppu se tie yhtäkkiä kesken silleen vammasesti.. tai ei niinku loppunu, vaan se tie oli siinä kyllä, mutta TODELLA ohuena. laiva ois pudonnu ojjaan, no doubt.
kiljuin ihan täysillä (voih....) ja oltiin paineessa. iina pysy SUHT rauhallisena :D jälkeenpäin se tärisi hetken. mutta selvittiin! olihan se outo juttu. en osaa selittää sitä paremmin oikeen.. jonna ku luet tätä niin voit kommentoida tätä ja koittaa selittää ehkä vähä paremmin että mikä se juttu oikkee oli :O

sit kuopiohallille ja kisat! NL:ällä meni tosi hyvin; junnu 5 h kultaa, hiphop tanssi kultaa, kristallit sai omassa sarjassa (jossa oli 15 osallistujaa) hopijaa, topaasit hopijaa, avoin tanssi hopiaa ja timantti 5 h tuli viidenneksi (ohjelma meni täydellisesti yhtä kohtalokasta koppia lukuunottamatta :(, muuten ois varmaan lähtö em:eihin ollu sit heinäkuussa).


näin paljon vanhoja cheerkavereita, mm. lilliä iinaa ja neleä. oli tosi kiva nähä niitä pitkästä aikaa , ja sovittiinki että kesällä reunion! meen helsiniin jeejee lillille yöksi ja sitte bungaillaan taas yhessä ja tehhään kaikkea kreisiä :) ! jihuu!


takasimatka suju MUUTEN tosi hyvin, paitsi ömmm ajettiin yhen tärkeän rampin ohi, ja kierrettiin melkeen kajaanin kautta ouluun .,. ahaahah. mutta aiva hyvä! eikä löydetty millään ruokapaikkaa... ensin oltiin liian nirsoja parin ekan paikan aikana, sitte oli huoltsikalla keittiö menny kiinni, ja sit vielä ömm joku pelottava JENGI pihalla :D:D:D:D lopulta päästii kuitenki sit syömään ah, pulkkilan (tjsp...) apsille! söitiin ömm pitsaa (minä) ja kebabranuja (kaksi muuta).

typyt oli kahella bussilla liikkeellä ja me oltii sit melg samaa aikaa perillä oulussa. iina vei mut kotiin, kävin suihkussa ja lähin laivalla jeipille. katottii kaikkie tsubujen kanssa siellä eurroviissut. jotku joi, mutta mää pysyin vesiselvänä! hienoo (sokerii).

suomen sijoitus (viimeinen.) oli pettymys, mutta sinänsä tosi hupaisaa. miettikää nyt. mun ikilemppari tietty voitti, ah <3 go norja!

yöllä käytii vielä automäkkärillä minä jonna ripa ja tuuna, jossa yksi meistä pyysi yheltä pojulta joka kuulu yhteen randompoikalauman joka tuli jutteleen meille ku istuttii laivassa parkissa, niin puhelinnumeron :D:D:D se oli niin hupaisa hetki.......


sitte vein jonnan kotiin, ripan kotiin, ja hannan kotiin. ja sitte tulin ite kotiin ja olin koneella ja nukahin siinä puol 5 aamulla. h (s).
ja äsken tossa tunti sitte heräsin ylös ja kohta meen suihq ja meikkaan yms ja ajan linnanmaan liikuntahallille, tsybyillä on KEVÄTNÄYTÖS ! sen jälkeen ajetaan siikajoelle jemin isän luokse ku jem on siellä, ja me heitetään TALVITURKIT......................... se oli haaste. :::::D:D:D:D:D
haastekesä 09 is here!



noni ei mulla muuta , hyvää alkavaa viikkoa kaikille; olkaa aktiivisia ja kiinnostuneita kaikenmaailman asioista, älkää lannistuko jos kesä ei IHAN vielä sittenkään alkanut, rakastakaa ja olkaa hyviä ihmisiä.

xoxo,


<sydän>; N

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.