IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

Updates!Torstai 11.06.2009 05:35

Hola chicos!


Noo mitä tässä on tapahtunu? Alotan vaikka viime viikonlopusta. En kunnolla hirveenä muista ehkä asioita ku siitä nyt on jo AIKAA, joten järjestys saattaa olla eri kuin mitä se todellisuudessa oli, mutta ei se haittaa. POINTTIhan se aina tärkein on NIIHÄ!

Niin. Oltiin blogsulla höyhtyällä siis oikeastaan koko vklp. Torstaina käytiin hengailemassa siellä, ja ihana yllätys tosiaan oli että Antti oli siellä. Hengailtiin siellä ja pelattiin EOK:ta! Suunniteltiin myös viikonlloppua. Ja Portugalilainen luuli vielä tässä vaiheessa että oon sille vihanen ? Haha.

Sitte mentiin kattoon se leffa josta mainitsin jossain aiemmassa merkinnässä niin Palen kämpille, ja nukuttii siellä yötä (minä jemi reaba ja hane).

Perjantaina oltiin hmm hmm. Siellä Villellä joo taas. Oltiin melkeen kaikki typyt sielä.. Ainaki minä Niina Jonna Anna Hanna Ripa ja Jemi. Sitte oli Porttis ja Ville ja pari randompoikaa kävi siellä myös. Ja sitte Laura ja sen poikakaveri Ville!
Juotiin IHAN hulluna, pelattiin kaikenmaailman pelejä, ja käytiin saunassa! Kävin ekaa kertaa valehtelematta varmaan 4 vuoteen saunassa. Se oli TOSI KIVAA ! Olin ihan mielissään aka milessään. Juotiin. Juotiin. Meikattiin uudestaan. Puhuttiin HENKEVIÄ. Pelattiin. Juotiin.

Ja sitte kolmella eri kyydillä (sama kuski all the time.. Ihana Raikan veljen avovaimo<3, kiitos!) Onnelaan! Minä ja Bloge oltiin viimesessä kyydissä, ja juotiin Jennin skumppa ja sitte viinat loppuun, hienoa. Sitte hmm. Onnelaan.

Onnelassa oli tosi paljon tuttuja. Oltiin vipissä, rokissa, tupakkipuolella ja tiskillä, mutta eniten kuitenki 80puolen tanssipuolella! Minä Hanna Antti Ville ja Katja tanssittiin varmaan 15 biisiä putkeen. OLTIIN LIEKEISSÄ! Oli vaan semmone tosi huibpu fiilis ja ku kaikki oli niin messissä niin se oli mahtavaa. Tätä lisää.

Jossain vaiheessa päätettiin lähteä pois. 3 aikaan.
Jemi ihana maksoi meille taksin ja lähettiin sitte Höyhtyälle siis takaisin. LAIVALLA käytiin jossain vaiheessa melkeen heti perillepääsyn jälkkeen höhärillä hakkeen ruokaa, ja ku oltiin syöty, niin jatkettiin juomista. Mää ja Ville ja Jenni oltiin kait viimesimpiä jotka oli hereillä, ja otettiin ihan sikana turhia kuvia..... aaamu 9 asti. Nii että..... Niin.


Mää heräsin hmm 2 aikaan? Ja tehtiin sitte vissiin ruokaa? Eiku EI TEHTY. Siivottiin koko talo (lue: hanna nadja jemi ja ripa siivosi....................).

Jenni lähti kotiin, ja me oltiin vähän aikaa vielä bungailemassa, ja sit jossai vaiheessa lähettiin käymää kiekka kaijonharjussa ja osalossa. Hulluna ruokaa ja alkoholia, ja sitte takasi Höyhtyän residenssiin. Tehtiin ruokaa, se oli tosi makoisaa. =) Sitte alettiin taas juomaan. Käytiin saunassa, taas. Olin mielissään! Heitettiin hulluna löylyä ja sitte JÄÄKYLMÄÄ vettä aina toisten niskoihin. Vilvoittavaa, ja uusia elämyksiä, sekä kokemuksia.

Oltiin koko ilta siellä, ja nukahin joskus 5 aikaan?.
ps SOITETTIIN AUKKULLE <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Oli niin siistiä kuulla sen ääni. Se oli tosi korkea se ääni ku se oli niin mielissään. Voi, ens viikolla se TULLEE ! niin outoa ! mutta ihana !

Sunnuntaina heräsin siihen ku Antti ja Ville tuli Villen huoneeseen (jossa nukuin) ja jompikumpi sano toiselle että: "kato nadjan ilmettä ku se nukkuu."
Hienoa.

Noo sitte taas SIIVOTTIIN. Ja maattiin sohvilla ja olin hierontatuolissa (tosi siisti). Hmm mitäs sitte? lähettiin hannan kanssa käymään automäkkärillä ja vietiin pullot.
Tässä välissä kotiin hengaileen ja rauhottuun, ja sitte 6 aikaan taas Villelle. Bungailtiin vaan ja pohdittiin viikonlopun tapahtumia. Rauhallista menoa siis. :) Vietiin Antti bussille, se lähti sotimaan. Yhhyy!

Kaikenkaikkiaan oli oikein avartava ja hauska viikonloppu, voittoWUU tähän väliin. Opittiin hulluna uusia juttuja.


Ja ja mitäs nyt tällä viikolla sitte?! Kerron jotain tosi lyhyesti vaikka ranskiksilla, ku muuten tulee iha helvetin pitkä merkintä..................
- ollaan ajeltu.
- laiva meni rikki
- varalaiva käyttöön.

- eilen leffailta niinalla; katottiin changeling. ihana tosi koskettava elokuva. me like<3
- tänään leffateatterissa kattomassa se se se zac afronin uus leffa se joku 17homma. ihan paras. menee ehottomaan top 3-kärkeen. itkettiin jemin kanssa hulena.
- appelsiinimehu-jemi ja omenamehu-nore. no comments. sarktestit!
- sitte oon hengannu jollen kanssa ja katrin ja katjankin! tänään jolle teki ihanaa ruokaa. <3

Äsken oltiin Villen Hannan ja Ripan kanssa yllättämässä Jenni oulunsalossa; vietiin sille suklaata ja kortti ja onnenhalit huomista pääsykoetta varten! Se oli tosi mielissään, ja mää uskon että se pärjää sielä hyvin huomenna. YOU ROCK JENNI AND YOU KNOW IT.
Sitte vietiin Hanna kotiin ja mentiin vielä Ripan ja Villen kanssa jonnekki ihmeTUPAKKIPAIKKAAN bungaileen, jossa suunniteltiin JUHANNUSTA dippadai. :)

Nyt mun pitää alkaa tekemään portfoliota (kyllä, PORTFOLIOTA....). Huomenna on nääs ammattikorkeakouluun ömm sairaanhoitajapääsykokeet. hienoa. todella HIENOA.

Ei muuta,

xoxo

<sydän>; nadja

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.