IRC-Galleria

nates

nates

rakastaa elämää.

Selaa blogimerkintöjä

Insane in the membranePerjantai 14.08.2009 14:58

Hola!


Kello on varttia vailla 12, kylla, taalla on siis sama aika ku Suomessa, jos joku ei sita viela tienny.
Istun toimistolla, ja asken oli hotellipaivystyksia... 09 00 - 09 30 Atlaksessa, josta sit kavelin Zdravestille ja olin siella 09 45 - 10 15. Oli ihan mukavia asiakkaita, eika mitaan suurempia ongelmia esiintynyt. Hienoa.

Aurinkoista on ollu koko viikon taas, ja eilen otin ekaa kertaa silleen KUNNOLLA, tarkotuksenmukasesti aurinkoaki. Istuin meidan hotellin yleisparvekkeella pari tuntia, ja lui lehtia ja puhuin puhelimessa kaikkien kanssa. Oli rento fiilis ja rento olo.


Talla viikolla on ollu mun ensimmainen oikea tyoviikko. Eli sunnuntaina alko tositoimet lento-oppaudella ja arritransulla ( niinikaan bussikuljetus siis kentalta hotellille), ja maanantaina oli ekat hotellitapaamiset. Tiistaina myos hotellitapaamisia, ja keskiviikkona ensimmainen retki!
Se oli bulgarialainen ilta, fiesta! Se meni tosi hyvin ja asiakkaat oli mukavia ja olin tosi happyhappy sit puol 12 illalla, ku olin vieny viimeset asiakkaat bussilla hotelleille. Hihi :).
Nain viime viikolla samat esitykset ku opsasin sen ku Sanna veti sen, niin ne ei ollu enaa NIIN siisteja ku sillon, mutta silti olin viihdyttynyt. (onko toi edes sana ? ).
Katotaan sit ku oon kattonu ton esityksen 10 kertaa etta mitka on fiilikset. Hienoo sokerii.



Eilen eli torstaina oli taas hotellitapaamisia ja kavin toimistolla ja kavelin paljon. Itse asiassa oon kavelly tan viikon aikana yhteensa jotain 45 kilsaa ainaki. Ja sen kylla huomaa. Kunto on noussu TOSI paljon, ja park hotel golden beachin portaatkaan ei enaa tunnu niin pahalta! hiaaa. Siisti.

Illalla kavin syomassa, jonka jalkeen lahin Blue Sky hotellille nettiin ku oltiin sovittu Junnun kanssa mesetreffit VARTTIN yli kaheksaksi! Juteltiinki sitte joku 6 ja puol tuntia, ja keksittiin huippuja juttuja ja uusia smaileja! Keskusteltiin paljon kaikesta, ja mulle tuli tosi hyva mieli. Juttelin myos Villen ja Antin kanssa jonku puoli tuntia yhteiskeskustelussa ja voi pojat mulla oli hauskaa :D. Mulla on NIIN ikava niita. Uskomatonta settia taas... Ei mittaa jarkia huhuh.

Ku lahin vihdoin sielta hotellilta kotiin pain, eli noin kilsan paahan ehka about, niin ku kavelin alas semmosia pimeita rappusia niin kuulin puskasta rapinaa ja askelia. Katoin siihen ja nain semmosen hahmon ja se lahti seuraan ja kuulu lisaa rapinaa. Juoksin AIVAN VITUN NOPPEETA ne portaat alas, ehka 6 porrasaskelmaa aina kerrallaan ja haukoin vaan henkee etta ei oo totta ei oo totta ei nain voi tapahtua... Olin iha paniikissa joten juoksin NIIIIN KOVAA HUH. Lopulta sain eksytettya sen ja se jai sinne portaille jonnekki vaijyyn. Hyi vittu. Se oli varmaan joku taskuvaras joka ois tyylii tullu etta GIVE ME YOUR MONEY.... No anyway, puhuin sitte loppumatkan kottiin Ahtin kanssa, ja olin turvassa. Meinasin soittaa aitille mutten raskinu herattaa sita. :O. HUHU. Mutta ihana Junnu.


Huaaa. Tanaan on btw enaa kahet hotellipaivystykset ja sit mulla onki seukin kerran toita vasta sunnuntaina 12 jalkeen! HUHU mitahan tekisin? Tanaan ainaki meen Tjareborgin Krissen ja sen jonku kaverin kanssa drinksuille yms tonne baarikadulle, ja jotain hubaa. Ja huomenna oon sit ottamassa arskaa rannalla varmaan koko paivan! Hihi ootan innolla :). Miaaaawwwwww jeee!.


Pitakaa hauskaa siella Oulussa, ja Suomessa, nahhaan 58 yon paasta!

Love you,

<3 : s e t a N

\\ Unelmilla on oltava siivet \\.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.