IRC-Galleria

niksudaa-

niksudaa-

zizizizigigigiiii tutustuukaaa (:

Blogi

« Uudemmat -

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.07.2013 17:16

Puhukaa kommentoikaa jne(:

[Ei aihetta]Tiistai 11.06.2013 01:04

kommentoikaa tai puhukaa!!! ( :

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.04.2011 14:59

Jos edes aloitit lukemaan tätä kesäsi menee pilalle jos et tee tätä
Varattu vai sinkku ? - sinkku
Miksi ? - emt
Viimeisin mokailusi ? - hmm.. no emt..
Onko sinulla salaisuuksia joita kukaan muu ei tiedä ? - khyll
Ketä ajattelit ensimmäiseksi aamulla ? - emt :-D
Kadutko mitään elämässäsi ? - kaij taij emt :D
Rakastatko / Vihaatko ketään ? - Khll
Missä asut ? - Lahes
Onko sinulla meikkiä juuri nyt ? - eips
Mikä sinusta tulee isona ? - emt...
Oletko onnellinen ? - no nyt ainaki :D
Monelta menit eilen nukkumaan ? - 2-3 aikoihi
Omistatko ajokortin ? - en >:(
Joudutko usein perumaan sanomisiasi ? - emt :D
Viihdytkö koulussasi ? - juu välill en :D
Haluaisitko elää jonkun päivän uudestaan ? - no juu
Vittuiletko ? - riippuu kelle? ;o

[Ei aihetta]Sunnuntai 10.04.2011 20:18

1. Pusu vai Kielari ?
2. 1 hali vai 100000000 halia ?
3. Meille vai teille ?
4. Söpö vai Ruma ?
5. Dokaa vai shoppailee?
6. Vierekkäin vai päällekkäin ?
7. Huvipuistoo vai Laivalle
8. Lämpöseen vai Kylmään?
9.lisäätkö tän blogiis että voin vastata ?

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.03.2011 16:32

Katso kännykkäsi 10 viestiä.
Ota jokaisesta viimeinen sana.
Kirjoita kokokymmensanainen lause:

soita meet miks mun vihane viestii tätä väkisi selittää vastaa. ;:D

[Ei aihetta]Torstai 17.03.2011 18:17

17.03.2011 SUPERPÄVIÄ FINNKINO:SSA :D: nonii ihmiset missä sitten asuttekin ni tänää finnkino:oon siellä on alennus päivä tänään ainakin lahdessa :) joten menkää vittu ihmeessä finnkinoo 6e leffa lippu, mutta jos se leffa on 3d ni se on 7e 3,50e alennusta :) tälläistä alennusta ei oo joka päivä joten menkää ihmeessä johki leffaa mihin mahtuu ku se on nin halpa :) me mennää ft: Cem :)♥ mennää kattoo: I Am Number Four <-- tolla leffalla on 5 tähtee eli varmaan aika hyvä leffa jännitys elokuva :)! menkää ihmeessä kattomaan tänään tai joku toinen päivä mutta ne on vaa sitte 9,50e nyt on alennus 6e pääsee 1henkilö leffaa :) tosi halpa tnää äkkiä leffaa ja popparit mukaan :)))!

syndet :-pTiistai 15.03.2011 00:14

oojeaa se ois synttäreitte paikka :DD mäkkii sinne joku 60e leffaa jtn melkee 100e siin ne oliki :DDD xd hihih ohoh uuhh hhyyh hähäh höhö :DD <3<<3<3<3 kaikki lahtelaiset TÄN VIIKON TORSTAINA ona finnkino:ssa alennus päivä leffaa pääsee 6-7e ja kaikist on alennusta joten kannattaa mennä FINNKINO :)!<3<3<3

[Ei aihetta]Perjantai 11.03.2011 23:08

Haista vittu on perinteinen suomalainen toivotus. Sen pohjasävy on täysin positiivinen, ja kertoo siitä että toivottaja tahtoo kohteelle pelkkää hyvää. Englanniksi käännettynä se voisi tarkoittaa jotakuinkin seuraavaa "Have your life filled with fornication." :D

"Haista itte" - Tämä versio korostaa kaksisuuntaisuutta. Että toivotuksen saanut toivoo samaa myös toiselle. Tämä on kohteliain tapa, ja siksi käytetyin. Tosin kohteliaisuuden vuoksi tätä voidaan myös ylikäyttää niin, että itse asiassa joskus toivottaja ei toivokaan samaa, vaan noudattaa ainoastaan etikettiä.
"Mielelläni" - Tämä versio korostaa sitä, että henkilö on kiitollinen saamastaan toivotuksesta. Tämä on edellistä lievempi, yhä kohtelias mutta jo hieman töykeä vastaus. Siksi tätä vastausta ei käytetä niin paljon kuin edellistä.
"Enkä haista" - Tämä versio korostaa vastaanottajan siveyttä - tai sitä että hän ei vain saa. Tämäkin versio on periaatteessa kohtelias, joskaan siitä puuttuvat ensimmäisen version vastavuoroisuus ja toisen version toivotuksen miellyttävyys. Tämän lausuja sen sijaan ymmärtää, että itse toivotus on tullut täydestä sydämestä, ja on hyvillään vaikka asia onkin hänen aatteidensa tai kykyjensä ulkopuolella.
"Haista vittu" - Tämä versio on kaksisuuntainen, mutta jättää silti tilanteen astetta epäsosiaalisemmaksi, ja tämä osoitetaan käyttämällä redundanssia tehokeinona. Sen lausuja ikään kuin osoittaa että hän ei olisi kuullut lainkaan edellisen toivotusta, eikä siis itse asiassa vastaa siihen. Tämä vastaamistapa on tämän vuoksi hieman provosoiva ja epäkunnioittava.
"Vittu" - Tämä versio on edellisen redundanssista, mutta nojautuu enemmänkin epäuskoon. Tämän vastauksen esittäjä korostaa kokemattomuuttaan asian tiimoilta, koska normaalisti jos joku sanoo että "Hae pultinväännin" ja vastaus on "pultinväännin" jokainen tajuaa että edestä on vain tipautettu sanoja, kuten esimerkiksi "mikä on".
Perkele - Tämä versio osoittaa että henkilö ei pidä toivotuksen esittäjästä ja haluaa turvautua aggressioon. Tämä vastaustapa on epäkohtelias ja etikettisääntöjen mukaan tämän lausumisen jälkeen toivottaja ja toivotettava lyövät toisiaan avokämmenellä korville.
"Haista vittu" - Helpot ensimmäiset suomen kielen alkeet ulkomaalaiselle ystävällemme joka tulee Suomeen ensimmäistä kertaa: kättely - "Haista vittu" - kumarrus. Kaikki yhdessä iloitsemme tästä toivotuksesta ! Ja päivä jatkuu mukavasti edeten tietäen että ulkomaalainen ystävämme on panostanut maahamme tuloa varten !

[Ei aihetta]Torstai 10.03.2011 22:37

hihihihi hohohoho huhuhu hyhyhyhyh hähähähäh öhöhöhöh heheheheh :DDD mul on taas kivaa :DDDD pitkiistä aikoiista ;DD hihiih :DDD :-PPPPPPPP
« Uudemmat -