IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

Puhutaan säästäTorstai 20.07.2006 12:54

Jee.. uutta projektii.. mun lempparii!! Ihan oikeesti tällä kertaa ;-) Ei vaan, aina uudet projektit on kivoja. Kun toisinaan noihin samoihin vanhoihin saattaa hetkellisesti kyllästyä kun tekee niitä samoja keissejä kerrasta toiseen.

Eilinen meni sitten vähän... Onhan se tavallaan kiva että tulee työtovereitten kanssa toimeen, mutta jos viettää iltansa kattomalla töllöä koneelta ja sit samalla juttelee pelkästään niitten samaisten työkavereitten kanssa koko illan messengerillä niin ei hyvin mee. Sentään rakkaan J:n kanssa jutustin ihan illalla. Mulla on siis muutakin sosiaalista elämää. Tosin joku vois väittää ettei nettikeskustelut välttämättä oo ihan sitä parasta sosiaalista elämää. Mutta niitten on pakko olla väärässä. Onhan? Ja sitten aamulla taas ennen töihinlähtöä juttelin netissä lomilla olevan työkaverin kanssa. Aika syvällähän mä oon joo. Tai ehkä mulla vaan on niiin kivoja työkavereita. Tai ehkä mä sittenki oon vaan... tämmönen noidankehä :-p

Lontoossa on kuulemma just nyt 36 lämmintä. Täytyy muistaa ottaa hellevaatteet mukaan. Ja sateenvarjo. Kuitenkin Englantiin menossa. Tosin se sää kyllä ehtii muuttumaan vielä moneen kertaan. Kelpais ihan kyllä se 25 astettakin. Tai no mikä tahansa kunhan ei hirveesti satais eikä tuulis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.