IRC-Galleria

nyyti

nyyti

jos et kurkkaa et voi kommata

kadonnut lennolla...Maanantai 24.07.2006 08:19

lennolla 0:24 Suomen aikaa
Mulla oli jossain vaiheessa ihan hyvät fiilikset tähän reissuun lähtemisestä, mutta nyt.. well.. I don't know. Alkaa jo ärsyttämään homma. Jotenkin tuo yksi tiimin jäsen on vaan muuttunut. Tai muuttanut asennettaan muhun. Rupes tossa jotain vittuilemaan. Saas nähdä mitä tästä sitten tulee. Ei noi muut mitään. Mutta jos sama ihana linja jatkuu niin ei hyvä.
Jotenkin ahistaa olla täällä koneessa. Siis ei nyt silleen, muttakun ei jaksais olla vaan ja istua kun ei noita kiinnosta puhua. Tietty kukin saa viettää lentonsa ihan miten haluaa. En tiedä sitten kuin noita jaksaa katsella tuolla perillä, kun ne kovasti uhos pelaavansa tietokoneella jotain futista. Vitutti jo ihan tarpeeks tuolla Roomassa kun oltiin ja sit piti vaan istua paikallaan kun jätkät pelas ja oltiin kaukana kaikkialta eikä voinut mennä mihinkään. Sit kun lähti omaan huoneeseen niin ihmeteltiin että mikä sille nyt tuli.
Nyt kuitenkin empire strikes back, koska mä otin mukaani rullaluistimet. Tosin just tajusin että ois voinu ottaa ees käsisuojat. Pääsen yksin poies sieltä kun alkaa siltä tuntua. Tosin voipi olla että siellä ei tiet ole kovin suotuisia moiselle urheilulajille.
Sinänsä ihan hölmöä lähteä reissulle, kun on kauhee tappiomieliala jo valmiiks. Ei siihen tarvita loppuviimeks ku yks ihminen pilaamaan se reissu ja yks pelastamaan. Toivottavasti on tuo pelastajakin mukana. Ehkä huomenna on taas kaikki kirkkaampaa. Ulkona on pimeää. Näkyy vain siiven hahmo taivasta vasten ja sen vilkkuva valo. Taivaanrannassa näkyy jotain punertavaa ja tuolla kauempana lentää toinen kone. Ei olla törmäyskurssilla.
Vielä reilu tunti lentoa jäljellä. Firman lähestulkoon mukavin kaveri istuu tuossa vieressä ja kirjoittelee jotain harjoitteluraporttia. Sanelin sille huvikseni tuossa jossain vaiheessa, mitä sen pitäisi kirjoittaa. Päässä soi koko ajan Sunnuntaisin kuolee kuninkaat. King of the Domus ei halua kuulemma kuolla vielä.


Case Reading

1. Sunnuntaisin kuolee kuninkaat fail, ohitettiin jo vuorokausiraja
2. kirjoita koneessa järkevä harjoitteluraportti not completed
3. pelaa korttia n/a muut pelaajat puuttuu, pasianssi on tylsää
4. ei kulta nyt, mulla särkee päätä pass

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.