IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

Jotain kauniimpaakin toki oliMaanantai 03.11.2008 20:55

Onneksi tuo hostelli ja sen seutu ei edustanut sitä kauneinta Luxemburgia. Oli siellä myös aivan loistavaa, todella ihana laakso ja kaikkea. Päästiin oikein turisteileimaakin kun hypättiin turistibussiin. Tosin hei jos tässä nyt kipeiks tullaan niin se johtui vaan siitä ihanasta pyhäpäiväisestä säästä. Oli koleaa ja kylymää, tuliha sitä vettäkin lopulta. Mutta pyhäpäivästäkin löytyi hyvät puolensa, ei kulunut rahaa ainakaan muuhun kuin syömiseen.

Hmm mitäs tuolla luxissa tulikaan syötyä. Oli aika laadukasta ravintolaa ainakin, taidettiin me käydä mäkissä ja sit quikissa (luxilainen mäkki). Mutta kyllähä siellä saa mahan nopiaa täyteen, eikä kukkaro niin paljoa rasitu. Vaikka kyllä Luxemburgissa BigMac menu maksaakin euron Saksaa enemmän :) Siis minä kun en ikinä täällä käy mäkissä.

Käveltiin ja turisteiltiin ja syötiin jotain erityisen hyvää. Käytiin suklaa puodissa, jossa sai valita palan suklaata puulusikan nokassa (oli iso pala ja makuja vain 38). Sit se vaan dipattiin kuumaan maitoon ja avot siinä oli sulla kaakaota ja pystyihän sitä sulavaa suklaa kokarettakin lipaisemaan. Oli todella herkku. Henkilökuntakin oli todella ystävällistä, eikä meiltä jäänyt se yksi tarjoilija poika huomaamatta.

Vähän muuten on ihanaa olla ulkomailla ja puhua suomee porukassa, olettaen ettei kukaan muu meitä ymmärrä. Paitsi että se oletus on väärästä, suomalaisia tulee vastaan ja varmaan moni ymmärtää hieman suoremmatkin kommentit kuten "vähän tuo haisee pahalta" "kattokaa mihin verhoon tuokin on pukeutunut" etc. Siis tämä käy täällä saksassa ollessa, olen kusessa kun tulen Suomeen. Nyt muuten kun Luxin matkasta toipumis päiväunia nukuin niin tässä näin painajaista siitä että menee suomeen ja joutuu/saa asioida suomeksi. Kamalaa sitten kun kaikki ymmärtää minua, eikä oo sitä viimeistä valttikorttia "olen tyhmä turisti, Ich können keine Deutch"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.