IRC-Galleria

penniliini

penniliini

kiivetään sit perse edellä puuhun

viimeinen sunnuntaiSunnuntai 14.12.2008 20:53

Oli kyllä tosi mukava lauantai-ilta, siihen vielä palatakseni. Se oli ehkä vikat omenaviinit aikoihin. Mut oli mukavaa ja näytti wiesbaden komeelta maailmanpyörästä illalla. Tosin sanotaankos et hieman hirvitti. Minua pelottaa iha sikana nuo maailmanpyörät kun ne menee niin korkealle ja ne natisee ja nitisee. Mutta oli kannattava keikka, huisia! Ja no yölläkin ihan heleposti pääsi kotia :P Ja oltiinpa paolan kaa täällä ennen kuin host-papa (se raukka tosin oli töissä ollut koko päivän aamusta ja tuli vielä meidä jälkee puol kahen aikaan).

Aamu olikin sit taas tää mukavuus. Kylymä oli kun oli vaan kaks peittoa, kun kaks oli Paolalla. Mut ihana oli kun ei ollut kiire nousta. Sit aamupäivä (suom. iltapäivä) Paolan kaa vaan täs hengailtiin ja heräiltiin kunnes Paolan piti lähteä. Siinäpä sit ite viettänyt aikaa täällä, viimeinen kirje kirjoitettu rakkaalle, pitäisi se vielä kohta postilaatikkoon. Kahviteltua tuli näitten tuttujen kanssa ja sillein. Kuulin myös et uusi aupair on löytynyt, saksaks keskustelivat, en ite ole perillä asioista. Nih ja sain tietää et torstaina kokopäivä töitä. No mut hei viimeinen koko päivä täällä niin eiköhän se mene.

Sitten päivän dilemma. Taksilla vai junalla lentokentälle?

Eli no junalla pääsee mut onha tuossa 2 kassia jotka painaa yhteensä 20kg, sit vielä reppu selkää ja ehkä käsilaukku. Et vähä hirvittää pääasemalla vaihtaa junaa. Joku vielä pöllii mun joululahjat. JA se et joutuu täytee junaan menee ja ettii paikkasa, ah. Pitää kysyä tiistaina paljon maksaa taksi Hofheimista lentokentälle (matkaa 15km). Täällähä nää ihmettelee et miten en vois matkata junalla, mutta kyl mä tyylilläni tallaan. Rahatilannekin taitaa antaa tuolle taksimatkalle siunauksen. Jotenkin se kiehtoo enemmän. Ja kyllä perjantaina lähen täältä heti matkaan kuin mahdollista, minä en aio missata konettani! Ja no mukavampi olla matkalla kun hermona odottaa sitä hetkeä että lähtee. Eikä tää nyt tää paikka jotenkin työntää mua pois, kun sydän mulla on jo Suomessa, mä olen mielessäni jo niin siellä. Tässä odottaa niin paljon kotiin tuloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.