IRC-Galleria

ph88

ph88

a better place, a better time

eilen oli huono päiväLauantai 15.08.2009 15:18

meni kaikki aivan vituilleen :D ensi oottelin et äiti tulee himaan et vois edetä jonneki, sit se tulee kotii ja ilmottaa et lähtee mökille koko viikonlopuks, saralla ei oo puhelimia ja auto pitäs hakee porvoosta. no mietin sit et joo no lähen hakee ainaki puhelimet nyt junalla jäkestä, tajuun et en voi poistua kotoo, koska kotiavaimet on hukassa. soitan siskolle äitin puhelimesta et se antais mulle sen avaimet. sisko on stadissa. sit pikkubroidille et jos saan sen avaimet, okei onnistuu ja sain viel pummittua kyydin porvooseen vaarilta.
allright sit porvoossa, pitää ajaa jäkeen et haen ne luurit sieltä. en tietenkää osaa ajaa jäkeen mitää nopeinta reittiä joten tulee kierreltyä sipoon metiköissa ja sit selviin jonneki normitielle mitä pitki pääsee jäkeen. hienoa. meen faijalle jäkeen, ei ketään kotona, kaivelen kaikki laatikot läpi et missä vitussa ne puhelimet on, pikkuveli tulee himaa, sit selvii et ne puhelimet on niien autossa ja auto on. öö jossain? eli ei muuta ku hyvinkäälle, turha jäädä venailee sinne koko yöks.
sit lähen ajaa pois, mut puhallutetaan, nollat ja sit sammutan auton siihe poliisien etee. ei paljo hävettäny. hyvinkäälle, vitun tylsää, suunta zoomiin ja vikat rahat kurkusta alas.
ENKÄ EES OLLU KÄNNISSÄ PERKELE. yritin vetää vitutusperseet mut ees tequila ei auttanu :( möks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.