IRC-Galleria

olipa kiva päivä...Keskiviikko 15.11.2006 23:13

Olipa sellanen päivän alotus että tuntu et kuolemaa tekis..nii järetön väsymys. Mut siinä sitä taas aamulla päivin kaa istuskeltii ja mietittiin kenet siinä tappais. Sitte me tytöt mentiinkiin korjaamaan Nappulan uudelleen muotoilema tarhan portti..eihän siitä ihan entisenlaista tullut, saakeli ku sattu käteenki nii jumalattomasti ku yritit takoa niitä nauloja paikalleen, muuten ihan mukavaa mut kuka vittu niihin nauloihin oikeasti muka osuu???? No mikko lupas tulla viimeistelemään sen...
Ja sitte pikku Napster kävi hallissa hyppäämässä niiiiiiin isoja esteitä ettei mittään järkiä, ja me tytöt pingottiin taas pikkuset aamulenkit sen perässä, on se mukavaa omistaa nuori hevonen ku oma kunto nousee ku juokset sen perässä, joku päivä pitkin peltoa ku se on saattanut rysäyttää derbykentän aitojen läpi ihan vahingossa ja sitte toisena päivänä juokset sen perässä pitkin hallia, jotta se karvapallo vois vähän edes yrittää liikkua..on se sähäkkä on..no on se silloin ku se näkkee tyttöjä!
Ja käytiinpä Joriksen kans vähän laukkailemassa ulkona ja ai että meillä oli mukavaa, se on niin siistiä ku on aurinkoinen aamu ja pakkasta muutama aste ja pääset hankeen laukkaamaan..Joris oli niiiiin hieno ja niiiiin väsynyt kunnes pääsi ulos ja päätti että tuo kirppuhan ei palijo meikätyttöä pitele, no se ei tiiäkään et mä ehkä oon pieni mutta sitäkin sitkeämpi!
Ja sitte vielä joku joka sai mut tänään hymyilemään..tykkään susta joku ku oot kiltti, tykkään!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.