IRC-Galleria

Joo menihän se, paska joulu, ei lunta eikä joulumieltä ihan yhtää. Mutta ihan huippua ku Ville saapu suomee nii mehän ollaan sit otettu aatosta asti, ja on ollu niiiiiin hauskaa! Pikku Nappulaaki hyppyytettiin ja ai saakeli ku se nyt hyppäs hyvin, jatkais tuolla tavalla vaan. Ja otettiin ensi kosketuksetki selässä käymiseen ku me roikuttiin siel Villen kaa molemmat niinku apinat, oli muuten melekomoisen ammattimaista touhuu, pittäis vielä kiivetä istumaan sinne ennen ku Vilho palaa Ruotsiin, katotaanpa mitä siitä sitte tullee =) Ai nii, ja Nappulalta irtos sen eka maitohammas, sillä on nyt sitte alahampaissa sellanen tosi rouhee kolo, mää vaan toivon että siltä lähtis hetkeksi kaikki pois ku se niin tykkää kokeilla mitä kaikkee saa purra, mm. meikäläisen käsivarsi on koristettu sen hampaan kuvilla...ja sitte oli nappulan pää koristettu meikäläisen käden kuvalla =)) sitä saa mitä tilaa pikku-paskiainen =)

Joo ei mittää, kohti uutta vuotta, ei mittää ihmeellistä, piti jäähä tänne paska ouluun hajoomaan, saapa nähä mitä tästäki tullee, ei varmaa yhtikäs mittää..ei nii mittää!

Mutta hei, mulla on hyvä mieli, ja oon varma että ens vuodesta tullee kiva. Kaikki te jotka mun vuojesta teitte tänä vuonna kivan nii pysykää mun elämässä, mää rakastan teitä kaikkia, ja kaikki te jotka yrititte tehdä mun vuojesta inhottavan, pysykää kaukana mun elämästä, mää en rakasta teitä..

Minä päätän vuoden 2006 varmaanki tähän, ja jään odottamaan innolla kesää 2007, ja niin toivon että miia-raksupoksu meillä on yhtä hauska kesä ku viime kesä oli!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.