IRC-Galleria

BaarielamaaSunnuntai 11.12.2005 11:00

Eilen tuli vedettya vahan vakevia pitkalle yohon ja vissiin soitin villellekin ennen nukkumaan menoa, ei se onneksi paljoa maksa ja hyvahan se on puhua kun ei muista mita on edes jutellut.. tosi jarkevia varmaan. njo oltiin ensin leighn eli waynen siskon synttareilla syomassa ulkona (ihan pasa paikka, huonoin ikina) ja sit mentiin stephin luo dylanin, kevinin ja prodin kanssa. sit lahdettiin ensin prestoniin, missa oltiin myos viime viikonloppuna. se on semmonen sohva mesta, jossa soittaa bandeja ja muuten sit soi semmonen aika lempeat chilloutsessiot. punaista valoa ja jokainen valaisin on erilainen. ihan kiva mesta, sisaan maksoi 8$. sit mentiin eurekaan, joka on ilmeisesti vahan sama ku varkauden kino tai helsingin ooppera. pitaa siella jokaisen kayda jossain vaiheessa mutta pasa sekin vaan sit on! no mut ihan hauskaa oli siella, juotiin tequilaa (5$) vahvoja smirnoffeja (7,5% 6$) ja sit ihan vaan kaljaa (4-6$). pojat nayttivat the aussie way juoda tequilat, josta olin ennenkin kuullut mut en ollut ennen nahny kenenkaan itseasiassa tekevan sita. se on siis se, et ensin vedetaan suolat nenaan (naytti ihan saakelin pahalta) ja sit tequilat kurkkuun ja sit sitruuna puristetaan silmaan. ja kun nama kaikki oikeasti tekee niin ei kylla hyvalta nayta.. tequila ku muutenkaan ei ole mikaan makuelamys niin sit viela sitruunat ja suolat vaariin paikkoin yak! oli aika hiljasta poikaa sen jalkeen (kunnes tilattiin uudet shotit..!).

Nukkumaan menin taas makin kautta stephin luo ja nukuin taas sen pikkuveljen sangyssa ja lakanoissa, se oli jossain menossa. varmaan kiva tulla takas omaan petiin ku se on sit taynna vaaleita kiharoita... aamulla sit sain kyydin takas himaan dylanilta yhdentoista jalkeen.

sit mentiinkin jo surffaamaan, kuten nakojaan aina krapulassa tuppaan menemaan ja oli tosi ihana paiva! lamminta +29 ja lempea tuuli! aallot olivat aika pienet, mut ma sit rakentelin hiekkalinnaa lasten kanssa ja otin aurinkoa ja uin. rannalle oli myos eksynyt aika iso musta hylje! aika vahan saikahdin kun nain semmoisen musta hahmon vedessa... se oli tosi kesy ja tuli tosi lahelle ihmisia, siella se vaan hyppi aaltojen seassa ihan rannassa. tosi suloinen ja ei ollenkaan agressiivinen.

kaiken kaikkiaan tosi kiva paiva!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.