IRC-Galleria

raudantakoja

raudantakoja

lunta tulvillaan...

Tämän pölliin Marikalta :PKeskiviikko 23.04.2008 23:36

[ Sinä ]

1. Hei. Millä nimellä haluaisit itseäsi kutsuttavan? - "Hänen ylhäinen korkeutensa Elmo Timon poika Rautio I Suuri, Pohjolan herra, tiedon Halti, oivallusten oulujärvi, kaikkien metsien, vetten kalojen ja tunturin porojen herra, sekä eteläisen ylimielisyyden ikuinen kukistaja maailmalla yleisesti ja erityisesti Pohjolassa"... :D Eikun ihan Elmo riittää :)
2. Millä nimellä sinua kutsutaan? - Elmoksipa hyvinkin. Epeäkin kuulee, mutta en sitä käytä.
3. Missä asut, ja miten? - Hienosti. Minulla on viihtyisä huone, jossa on kaikki tarvitsemani :)
4. Missä haluaisit asua? - En oikeastaan tiedä. Oulussa jossain, tai sitten voisin lähteä ulkomaille. Brittein saaret olisivat mahtava asuinpaikka!
5. Mikä on horoskooppimerkkisi? - Skorpioni

[ Musiikkimakusi ]

7. Millaista musiikkia pääsääntöisesti kuuntelet? - Hyvää. Beatles on ikuinen kestosuosikki, joka ei kaipaa perusteluja. Mukaansa tempaava ja rämisevä rock on viime aikoina vienyt mukanaan.
8. Kuka henkilö on vaikuttanut musiikkimakuusi eniten? - Nobody. Olen itse sen luonut, vaikken bändejä tietenkään ole itse keksinyt.
9. Ostatko itse levyjä? - En ikinä. Tai no levyjä harvakseltaan, mutta ainuttakaan CD:tä en varmasti.
10. Minkä kappaleen kuulit viimeksi? - The Who - My generation
11. Lempi-miesartistisi? - Gösta Sundqvist ja Martti Syrjä. John Lennon ja George Harrison ulkomaisista. Ian Curtis on myös aivan loistava.
12. Lempi-naisartistisi? - Tämä on tiiäkkö paha... En vissiin kuuntele kauheasti naisten laulamaa musaa :o Tai siis kuuntelen, mutta harva erottuu mitenkään erityisesti...
13. Lempibändisi? - Beatles. Siellä jossain perässä tulevat Joy Division, Leevi and the Leevings, Rammstein, Eppu Normaali, Hurriganes... Sex Pistols ja The Who ovat viime aikoina nostaneet päätään :)
14. Lempikappaleesi? - Vaihtelee vähän väliä, mutta ehkä kaikkein huikeimpia ikinäkuulemiani kappaleita on The Beatlesin klassikko A Day in the Life. "I read the news today - oh boy.." Uskomaton kipale!
15. Mitä omistamaasi levyä olet kuunnellut eniten? - Joy Divisionin "Love Will Tear Us Apart" -single on soinut kivasti, mutta varmaan eniten olen huudattanut Beatlesin "Lovea" :)
16. Rakkain/rakkaimmat levysi? - Olavi Virran toivotut ja kaikki Eppu Normaalit
17. Montako levyä omistat? - Jaa'a... cd:inä en monia, mutta vinyylejä on kaapillinen :) Iskän levyjä.

[ Harrastuksesi ]

18. Harrastatko liikuntaa? - Kävelen bussipysäkille ja koulusta kuopalle... :D niin ja käyn minä uimassa vähän väliä.
19. Mitä itseasiassa harrastat? - Teatteria ja soitan kitaraa. Ja kirjottelen ja luen.
20. Onko jokin harrastus jonka haluaisit aloittaa? - Paritanssia olis kiva osata :D Onko matkailu harrastus?
21. Onko sinulla jokin "harrastus", joka ei itse asiassa ole "mikään harrastus", mutta "harrastat" sitä niin paljon että sitä voi kutsua "harrastukseksi"? - Historia ja politiikka kiinnostavat :) Niin ja elokuvat, mutta sehän ei ole "mikään harrastus"... oho :p

[ Perheesi ]

23. Keitä perheeseesi kuuluu? - Äiti ja isä ja kaksi lasta. Niin ja minä :D
24. Pidätkö perheestäsi? - Pidän toki.
25. Kuka on perheestäsi sinulle rakkain? - nuorempi pikkusisko on aika sympaattinen. Iskän kaa heitellään vitsiä :p
26. Jos sinulla on sisaruksia, onko sinussa samoja piirteitä kuin heissä? - Jaa'a. Sanoisin mieluummin - jos siis on - että heissä on samoja piirteitä kun minussa :D
27. Jos osa perheestäsi asuu erillään "muista" (esim. jos vaikka vanhempasi ovat eronneet, tai vaikka sisaruksesi opiskelevat) pidättekö yhteyttä? - :o ?

[ Kirjat/lehdet/elokuvat ]

38. Luetko kirjoja? - Juu luen :)
39. Luetko lehtiä? - kyllä niitäkin
40. Katsotko elokuvia? Kuinka usein? - Kyllä minä varmaan useamman viikossa. Arkipäivinä ei oikein ehdi tai jaksa keskittyä, mut viikonloppuisin ja varsinkin iltaisin silloin :)
41. Millaisista elokuvista pidät eniten? - Hyvistä elokuvista. On äärimmäisen vaikea sanoa, mikä genre on kaikkein mieluisin... hyvät elokuvat menevät aina. Helpompi olisi kai sanoa, mikä laji ei kiinnosta: ne olisivat (vakavat) sotafilmit ja länkkärit. Kauhu on aina kiva (joskin armottoman vaikea) laji ja toiminnastakin tykkään. Draamaa se varmaan suurimmaksi osaksi kuitenkin on. Tai --
42. Paras kirja jonka olet lukenut? - Sovitus on todella hienoa tekstiä :)
43. Paras elokuva jonka olet nähnyt pitkään aikaan? - Conan - Barbaari. Ei mikään perinteinen "toimintaelokuva", vaan oikeasti sielukas taideteos, jossa on tunnelma koko ajan korkealla. Musiikit ja kuvaus tekevät tässä elokuvassa paljon suuremman vaikutuksen kuin Arnold Schwarzeneggerin muskelit!
44. Ostatko elokuvateatteriin jotain juotavaa, tai syötävää mukaan? - Tottakai. Elokuvissa käynti on aina kokemus, josta sietää ottaa ilo irti kaikilla herkuilla.
45. Tapaatko puhua elokuvissa? - Kotona tai hyvässä seurassa tekee mieli kommentoida (joko ärsyttääkseni tai sitten en vain halua olla hiljaa).
46. Oletko sitä mieltä että elokuvateatterissa jokainen elokuva on puolet vaikuttavampi kuin kotitelevisiosta katsottuna? - Sehän on päivänselvää. Tosin poikkeuksiakin on: jotkut elokuvat eivät aukene ensimmäisillä kerroilla, jolloin ne joutuu katsomaan uudelleen kotona. Mutta nyrkkisääntönä pidettäkööt tämä :)

[ Ihastuminen/rakkaus ]

51. Kenelle sydämesi sykkii tällä hetkellä? - Hidastelee tahtiaan juuri.
52. Millaisiin ihmisiin tapaat ihastua? - Jaa'a.. kai sellaisiin, jotka koen mielenkiintoisiksi ja poikkeuksellisiksi?
53. Miten ihastut? Ihastutko usein, harvoin, tulisesti, hitaasti, nopeasti? - Yllättäen.
54. Uskallatko tehdä aloitteen? - Toki :)
56. Milloin viimeksi suutelit? - jaa'a... muutama viikko sitten.
57. Tapaatko kertoa tunteistasi helposti? - Kyllä. En näe niissä mitään salattavaa.

[ Ystävyyssuhteet ]

64. Onko sinulla paljon kavereita? - On :) ei ehkä äärettömän monta, mutta hyviä senkin edestä. Ja tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, niin yksin en ainakaan jää.
65. Onko sinulla semmoisia ihmisiä, joille voit puhua ihan kaikesta? - On. Ja olen heistä äärimmäisen onnellinen (tietäkää se!) <3 :)
66. Ystävystytkö helposti? - Luulisin näin. Mutta piste, jossa kaveruus muuttuu ystävyydeksi on kylläkin veteen piirretty viiva.
67. Voisitko sanoa olevasi suosittu kaveripiireissäsi? - Voisinhan minä. Saattaisi pitää paikkansakin vielä:)
68. Onko sinulla yhtään ystävyyssuhdetta, joka on kestänyt ihan pienestä lapsesta lähtien? - Ei ole. Muistan lapsuuden lähinnä ankeana ja traumaattisena aikana, enkä edes haluaisi sieltä ketään tämänhetkiseen elämääni sisällyttää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.