IRC-Galleria

Terve vaan...Torstai 16.02.2006 20:04

Elämän suuria kysymyksiä jälleen....
Kuinka oppia luottamaan ihmiseen joka on kerran loukannut? Etenkin kun itse olet käynyt suuren tunteiden taiston läpi ja olet jopa valmis antamaan anteeksi vaikka et voisikaan unohtaa.... Sitten tilanne kääntyykin niin päin että tämä toinen osapuoli alkaa miettiä... Mitä se nyt miettii? Haluaako saada vielä mahdollisuuden vai mitä? Ensi hätään luvataan että nyt muutan elämäntyyliäni, ja yritän todella. Sit kuitenkin pakoillaan ja vältellään, annetaan ympäripyöreitä vastauksia jos nyt ollenkaan.
Hei mitä järkee? Eikö ole tarkoitus selvittää asiat puhumalla ja nimenomaan olla paikalla selvittämässä sotkua mielummin kuin työntää pää puskaan ja välillä varovasti kurkata jos vaikka toinen lopettaa sen kyselyn ja miettimisen "kunhan hoidan nää pakolliset kuviot ja koitan näyttää että osaan pitää sanani"?
No mun mielestä sellanen herättää vaan lisää kysymyksiä ja lisää epäluuloa, millä voit oppia luottamaan toiseen jos se välttelee sua enemmän kuin aikasemmin!?
Haloo hyvät immeiset, opetelkaa puhumaan ja nimenomaan naamatusten ajan kanssa!
Onhan se aina helpompaa jättää asiat auki ja kattoo mitä tuleman pitää, ja kun mokaa niin sit karkuun ja kovaa... Eihän sitä tietenkään kannata jäädä kattomaan olisiko se kuitenki sen luottamuksen ja anteeksiannon arvoista.
No jaa kukin tyylillään, mutta mun suositus on kuitenkin että menkää ja kohdatkaa ongelmanne suoraan ja rehellisesti! Silloin on kaikilla paljon helpompi olla ja elämäki on varmasti monin verroin mukavampaa....
Siinäpä taas miettimistä, meille kaikille. Voiko asiat todella tehdä toisinkin? Uskokaa pois! Voi ne!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.