IRC-Galleria

2. päiväTorstai 17.08.2006 00:14

Nukuin viimeyön sohvalla alakerrassa... yskin niin paljon et menin sinne et muut sais nukuttua. Poski ihan rakoilla imeskeltävistä yskänlääkkeistä ja strepsilseista ^^ Hiukka väsytti aamulla. Siirryin "omaan" sänkyyn kuuden jälkeen ja sit nukuinkin hienosti pommiin kun piti mennä Tiinalle puol kympiks. Aluks olin vaan vähän myöhässä mut sit stressasin liikaa ja jäin liian aikasin pois ja sit olinkin jo paljon myöhässä.

Mut sit kun pääsin perille ni siivosin kiltisti koko kodin ja pesin ikkunat. Tykkään toisaalta. On projekti ja mä voin vaan pyyhkiä ja imuroida ja siirtää ja lakasta ja pestä eikä tarvii ajatella kun seuraavaa kohtaa mihin siirtyy hinkkaa. Mut sit menee aina jossain kohdassa hermot ihan totaalisesti kun hinkkaan samaa kohtaa sadannetta kertaa ja sit hetken päästä huomaan ettei se vieläkään oo puhdas. Joko mä oon huono siivoo tai sit sit oon vaan liian tarkka. Hermot menee silti ja kaikki usko itteensä. Sit alkaa nolottaa kuin huonoo jälkee mä teen ja pyydän siitä vielä rahaakin. Raivostuttavaa. Onneks Tiina soitti ja ihasteli kuinka siistii. Mut en luota siihen silti. En. Viiruja jäi ja monta kohtaa mihin en oo tyytyväinen. Pitäis siivota vaan kotona ni ei tarttis välittää. Muutenkin sitä kotonasiivoomista vois harrastaa vähän useemmin..

Ja sit kävin kattoo perjantain hommat. Ikkunoita ja verhoja vaan. Helppoo mut aikaavievää. Ja vähän pelottavaa kun on niin korkeella. Mut oli kiva käydä Kalliossa ja karhupuistossa kaffella kaks kertaa. Puistossa oli hyvä netti ja reilunkaupan kahvia. Ihana olla Helsingissä !!

Vaiks nyt jämähdinkin tänne Haagaan, omaan huoneeseen pimeeseen mesettää ja surffaa. Toivottavasti Perttu kohta soittaa ja pakottaa mut kaupunkiin. Rökiltä kähvelletty berliinimunkkikin kun loppus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.