IRC-Galleria

väsyttää mut ei nukutaTorstai 17.08.2006 21:09

Hohhoi. Oon liika reipas. En huomaa sitä heti mut sit kun pääsee pitkälleen niin tulee armoton väsy. Joko pitäis siivota päivät tai sit mesee yöt, mut ei molempia koska sit ei kerkee nukkuu kunnolla. Kyl mä puurtaa jaksan, niinkun hullu kani mut nyt oon k-u-o-l-l-u. Nukuta silti ei vaiks nyt olis just hyvä hetki nukkuu tunnin päikkärit ja sit lähtee Kallioon päin pertun keikkaa kattoo. Siispä kirjotan tänne. Sen minkä jaksan.

Tänään olin Annella ja Pekalla siivoomassa. Voi sitä pienten koriste-esineiden määrää ja pölyä. Mut nyt ne on poissa (pöly siis, yhtään koristetta en särkeny) ja ens viikoks jäi vaan ikkunat ja yks hylly. Jos ne kiltisti pesee ja imuroitsee lattiat.
Hauska käydä kattoo ihmisten erilaisia koteja. Samalla tavalla kun MLL:n lastenhoitajanakin, tossakin pääsee ihmisten koteihin ja näkee miten eritavalla jokainen ihminen asuu. Eilen esimerkiks oli hassu koti kun en nähny isojakaan esineitä vasta kun monen tunnin jälkeen. Yks puoltoista metrinen lentokone pelästytti mut kun se yht äkkiä tupsahti näkyviin vaikka se oli keskellä asuntoa! Ja semmonen futispelipöytäkin oli ihan hukukskissa ennen kun olin ihan sen vierellä.
Tämänpäivänen oli kuitenkin hauskin päivä kun tykkäsin ihmisistä hirmusesti ja ne oli kokoaika läsnä vaiks sainkin touhuta rauhassa. Oli höpötysseuraa ja hyvää ruokaa. Lisää tommosta, kiitos.

Ja äiti soitti Hirviksestä. Ei oo mustikoita eikä sieniä eikä puolukoita mut punaviinimarjoja onneks ees. Ei sillä mitään asiaa ollu. Höpötteli vaan niinku mäkin sille. Sit meinasin soittaa tuttuun numeroon sen jälkeen ja jatkaa höpöttämistä mut en päs sit soittanutkaan. Kun tajusin ettei enää niin voi tehdä ja se elämä on ohi. Tuli vähän surku.

Bussikuski kysys otanko lastenlipun ^^ Ei miulla oo ylimäärästä ikää kun vaivaset 6 vuotta. Hih. Mut oli vaaleenpunanen paita ja kaks lettii. Ehkä se hämäs setää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.