IRC-Galleria

näin tänäänSunnuntai 20.08.2006 21:06

Olin Heinolassa. Johkun ja “Hipin” kanssa kattomassa Teemuloita. Hassua miten eri tavalla ihmiset asuu. Ja miten mukavaa joka paikassa on kun on kivoja ihmisiä ja opii olemaan vaan. Niinkun Lahdessakin. Hissiin kympillä ja kahvia juomaan. Möröt oli hienoja seinällä ja vessassa huima juliste. Sekin ihan erilainen paikka kun muut.
Mut jotain samaakin on oltava vaikka kaikken elämät ja kodit on erilaisia. Vai oonks mä vaan kameleontti joka sopeutuu? Ja jos oon ni miks en sit voi muuttaa ulkomaille ja sopeutua sinne? Ehkä siks kun jossain on mentävä raja ja sinne mä EN vaan haluu. Maailma näyttää kivemmalta kotoakäsin ja sit pysyy viehätys kun vaan käy. Ehkä sit kun oon iso. (Toivottavasti pysyn näin pienenä silti)

Ja sit Petteri kertos et pyramiideja on löydetty lisää. Huikeeta. Ehkä sit selvii mitä tää maailma oikeen on. Tai ees et mitävarten mä oon tässä nyt. Sekin kun olis kiva tietää. Taidan mennä pois etten oo tässä ja joudu miettimään niin paljon asioita joille ei ees oo vastauksia. Paitsi jos ne pyramiidit selvii...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.