IRC-Galleria

KesähelsingissäMaanantai 21.08.2006 21:18

Istutaan Mamman ja Pinkin kanssa StoryVillen terassilla kuuntelemassa kun Claes Andersson soittaa pianoa. Soitin kävyille kun olin niin äkänen. Ne leikki turistiopasta ennen sitä. Sit äiti veti mut kassista takas suojatieltä BodyShoppiin ostaa mulle saneerausaineita kun se oli sitä mieltä et mä tarviin kunnostusta. Selvis et mä oon 22 vuotta ehtiny pilata mun arvokasta naamaa :) Pitäis kuulemma käyttää erilaisia vesiä päivästä toiseen monta kertaa päivässä ettei musta vanhana tuu niin ryppynen ja nyppynen kun äitistä ^^. No nyt on uusia eläintestaamattomia mömmöjä kassissa. Jes. Pelastusoperaatio alkaa!

Maijalassa meni hermot kun en tienny minne mitäkin voi laittaa. Imuroin, pesin lattiat ja pyyhin pölyt sit vaan. Ja höpöttelin Pekan kanssa. Sen kanssa jos viettäis vaiks 4kk 5tuntia/päivä ni siit sais kirjotettua kivan kirjan.

Karhupuiston kaffellakin olin tänään. :) Taas... Siellä tulee ällöttävää kirvojen kiimanestettä mun näyttö täyteen mut se on muuten niin muksa paikka et viitin maksaa hirmusesti pullasta ja reilun kaupan kaffesta.

Surettaa kun tää kohta loppuu. Ankee talvi alkaa ens viikolla ja mä joudun Turkkuseen. Yök. Olis kiva lomailla koko elämä. Ehtis enemmän. Ei tarttis stressata. Voih.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.