IRC-Galleria

nukutusTorstai 31.08.2006 02:19

väsyttää. vois mennä nukkuu. kello on 23 ni olis ihan ihmisten aika. Vaihteeks. Toisin kun eilen kun meni vähän pitkään...
Oli tänään vapaapäivä ni heräsin sitte puol kaks :S En siis kerenny tyttöitten kans salille, mut ei se haitannu kun tajusin ettei mul oo mitään kuteita millä siellä vois pomppia. Yritin UFFista tänää metsästää, mut en löytäny. Tosin varasin sit kahet muut pökät. Vihdoin ja viimein löysin semmoset housut mil voi mennä talvel pulkkamäkeen ja laskettelee ja mis on hyvät taskut tupakalle. Emmä mikään hothottsiksi ne päällä oo, mut en tiiä voiks semmosis ollakaan :) Ja farkut. Kympillä. Koska nää pirun ihkut täydelliset farkut alkaa niin totaalisesti repeilee etten kohta enää kehtaa kävellä kaupungilla. Ei se mitään jos on polvi auki ja reisi, mut sit jos vielä perseeseen tulee reikä ni sit ei voi. Ei.

Siivosin. On puhdasta ja mä oon puhdas. On hyvä olla. On kiva olo. On kyl vähän omituista kun on kiva olo kun ei sen pitäis olla mahdollista. On syksy ja oon yksin. Nukun olkkarissa ja koulu on alkanu. Laskut on kadonnu ja kohta tulee karhuja. Istun koneella yli puolet hereilläoloajasta tekemättä mitään järkevää. Tai ainakaan tarpeeks järkevää. Ja katoin bb:täkin tänään. Ei tosiaan mitään syytä olla tyytyväinen.

Mut oon silti. Vähän.

Huomen alkaa kotikatu. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.