IRC-Galleria

trimtrimMaanantai 04.09.2006 17:00

Selkää pipittää. Hyvä olla muuten. Ei ehkä paras työskentelyasento (sängyllä lojun ja nojaan Lundiaan niin et nikamat jää hyllyjen väliin.) Tunnin tässä istunu. :) Illalla en enää pääse ylös.

Oli kivaa koulussa (kokonaiset 1,5 tuntia) vaiks huomasinkin et tulin äsken kirjottaneeks opintopäiväkirjaan ja luentomuistiinpanoihin vaan kaikkee angstia. " Ei se noin mee! Ei noin voi yleistää! Noi on malleja ja liian kaukana todellisuudesta!" Mut ihan syystäkin jos puhutaan nuorten kehityksestä ja annetaan yks malli miten lapset tulis kasvattaa ja jos niin ei tee, niistä tulee auttamatta epäsosiaalisia, saamattomia tai ainakin agressiivisia. Prkl. Hiukka pintaliitopaskaa. Haluun oppii enemmän!
Vaiks nyt toi on ihan kiva ni saa noi nopeesti pois alta ja sit kirjottaa raporttia. Tulee taas kiire sen kanssa vaikka ei pitäny. Oon mä vähän tämmönen. Aina. Nähtävästi.

Mut työhakemuksen lähetän tänään kunhan käyn vääntää kkset oikeiks Heidin koneella. En pölö osaa muuttaa niit tästä niin et ne olis oikein. Joo,o. En oo nörtti. Mut ei mun tarviikaan koska on niin paljon ihaneita nörttipoikia jotka osaa auttaa sit kun pyydän. Ehkä.

Ja rauhotun. Ihan oikeesti. En haluu pomppii ja hymyillä koko aika. Ja ajatella. Mur.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.