IRC-Galleria

ÖöhTorstai 14.09.2006 15:31

Pudotin sit puhelimen vessanpönttöön. Eli mulle ei kannata soittaa. :D

Ehkä mun pitää lopettaa meselakko et oon enempi tavotettavissa kun galtsun kautta. V****U. Mik näin? EI näin!

Äh. Mä meen keittää kaffet ja tupakal. Jos se puhelinkin siit sit heräis henkiin kun se saa kuivuu.

Edit.

Ei se kyl herää henkiin. Muistutukset tuli, hassulla äänellä varustettuna mut ei siit kyl enää puhelimeks oo. Tai ainakaan se ei mee verkkoon ja sit kun näpyttää ni tapahtuu ihan hassuja tai ei yhtikäs mitään.

On muuten tosi tööttis olo. Ihan semmonen et tahtosin ottaa filtin ja tuijottaa loppuillan rimakauhua ja rakkautta (välissä tietty kotikadun) ja olla vaan tekemättä yhtään mitään. Mut ku. On torstai ja huomen vasta viikonloppu. Olis monta hommaa mitä tarttis tehdä. Ja jos vaiks meinaaki vaan olla ni pitäis jaksaa raahautuu suihkuun eka. Tuliskohan siitä huono omatunto? Jos hetkeks reipastuis ja kävis ostaa nannaa kaupasta ja sit olis vaan. En mä voi mihnään mennäkään kun ei minuu saa kukaan kiinni. Vaiks Marian kans piti päästä vihdoin ja viimein kahville, mut ei se nyt mua löydä. Luulee et oon kadonnu.

Kävi sit Juhakin muutes. Ihan yllättävän hyvin meni. Juotiin kaffet ja tarkkailin sen hiukka tiivistettyä ja ruskettunutta kroppaa. :) Se saa kyl jonkun tsiksin tosi onnelliseks! Annoin sil kettukorun ja se mul mariannen. Sit se meni Helsinkiin. Heidikin meni Espooseen jo vaiks luulin et se menee huomenna vasta. Ollaan siis miukun kans ihan kahestaan. Saa tulla kylään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.