IRC-Galleria

Oikeesti asiaa ei oo. Semmosta viisasta ajatuksenjuoksua saa tänäiltana metsästää jostain muualta kun mun päästä. Tää pää on täytetty pumpulilla ja mädällä. Viiden lääkärikerran sijasta kävinkin tän viikon sisällä 6 (K-U-U-S-I) kertaa lekuritädeillä ja sedillä. Järjetöntä! Se on oikeesti ihan sikana. Nään lääkäreitä enempi kun ketään kavereita, sukulaisia tai etenkään kämppistä. Eikä ne ees saa minuu kuntoon :)

No, mut hyviäkin puolia siinä. Ensinäkin tän päivän lääkäri oli söpö tyttö. Ja mun pelkokerroin meni vähän pienemmäks. Toiseks pääsin manskun apteekkiin pitkästä aikaa ja sit tuli kaikkia vanhoja ajatuksia mieleen uudenvuoden jälkeisistä ajoista. Ja apoteekissa oli tyttö jolla oli MUN kengät! Laaleenpunaset camperit. Yök merkit sinänsä, mut ne on nii söpöt. Oranssitkin vois olla päheet. Täytyy kattoo jos maailmalta löytyis.

Matkaan maailmalle. Tukutukutööttööt. Ja sitten on kesä ja lämmin. Maailma on mun. Pienen hetken. Reilaten Spaniaan. Huono omatunto ja hyvä fiilis samassa paketissa aiheuttaa pientä hyörinää pumpulin seassa, mut niin se nyt on tehtävä. Vaikka sitten olisin sitoutumiskyvytön kökkiäinen niin mun tarvii mennä. Tahdon nähdä mitä kaikkea on nurkan takana.

Ja sitten olenkin juhannuksen täällä ja tulee Kääk! Voi kun olisi mökki ja ranta ja ystäviä ja hyvää ruokaa.

Ennen kun tulee maailma ja Jussi, on vielä NÄÄÄÄÄIN paljon töitä tehtävänä. Ne ei nyt kyllä lopu kun just siihen 28. päivään. Eiku 29. koska lauantaikin on töitä. Mut kun pyörii töihin ja saa ens viikolla visan ja spotifyn puhelimeen niin kyl sen sit jaksaa. Kaikenlisäks pyöräily on melkeen yhtä huisia kun ryhmärullailu ja se taas on melkeen parempaa kuin... :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.