IRC-Galleria

luennot loppu ihan yllättäen viime viikolla. nyt ei oo päivisin enää mitään pakollista tekemistä, tietyy sitä vois lukea lähestyviin kokeisiin, mutta en taida vielä jaksaa nähdä sitä vaivaa. ;)

yllättävästä vapaa-ajan lisääntymisestä johtuen multa on menny päivärytmi ihan sekaisin: heräilen vasta iltapäivällä ja saatan valvoa myöhään pikkutunneille. suurin syy valvomiseen on lost, josta oon katsonu jo noin 15 jaksoa. viime yö vietettiin klo 00.30-07.45 alakerrassa fabion ja parin sen kaverin kanssa katsoen jaksoja putkeen; juuri kun alkoi tuntua että tän jakson jälkeen vois mennä nukkumaan, taphtu jotain überjännittävää ja oli pakko jatkaa vielä yhden jakson verran. lopulta kun silmät ei enää meinannu pysyä auki, piti raahautua vuoteeseen. tungin kovatulpat korviin (oon huomannu, että jos aikoo nukkua päivällä, korvatulpat on täällä korvaamattomat: takapihalla rakennetaan jotain kovaäänisesti..) ja painoin pään tyynyyn vain kuullakseni sillä samaisella hetkellä, kuinka huonetoverin herätyskello soi.

näinä päivinä ei oo oikeestaan ollu mielenkiintoa tehdä mitään. saattaa tietenki johtua mun mielenkiintoisesta elämänrytmistä, mutta välillä tuntuu jo herätessä että tää päivä tulee menemään taas ihan reisille. pitäis aktivoitua, lähteä ulos, siivota tai käydä kaupassa. vai pitäiskö? jospa vaan antaisin itselleni aikaa ja odottaisin hetken....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.