IRC-Galleria

SplättistäLauantai 07.06.2008 03:29

Pistetääs tänne nyt. Eli mulla on luvat hakusessa että vois mennä splättäämään Lohjalle paloharjoittelualueelle (Tanhuhovin vieressä jos joku tietää). Muklen mukaan siellä on ainakin joskus muinoin 90-luvulla (kai) saanut sotia kun on luvat hommannut.

Ideana olisi kerätä 10-12 hengen porukka ja mennä esim. joku arki-ilta sinne räiskimään 3-4 tunniksi. Arkena varustevuokra on 15e/henkilö + kuulat joista tulee liipasinherkkyyden mukaan ehkä 10-15e lisäkustannusta.
Kun luvista vastaava Lohjan kunnan ihminen vastailee kysymyksiin, ja mikäli sen sieltä saa, pistän päivän lukkoon. Alustavasti kiinnostuneet voisivat pistää täällä kommenttia, mukaan vaan kaikki tutut kuka haluaa mustelmia ja hikeä pintaan :)
Viikonloppusessiotakin tässä harkitsen mutta vois aloitella tällä arkisessiolla ensin. Viikonloppuisin vuokra on 25e/hlö.

Tänään käytiin poikien kanssa hetken mielijohteesta Nuuksiossa, kunhan ensin oltiin haettu Tuukalle uus fillari. Pojat tuntuvat tykkäävän luonnossa kulkemisesta, tänään mentiin Nahkiaispolku joka on "vain" pari kilsaa mutta jossa on kylttejä jossa kerrotaan luonnosta. Niitä lueskeltiin ja lenkin jälkeen talsittiin ehkä 400m grillauspaikalle jossa vedettiin grillimakkaraa, kurkkua ja rinkeliä :) Loppumatkasta, vaikka olivatkin jo poikki, kyselivät silti milloin tullaan kolmannen kerran, joten tänä kesänä tuolla viihdytään varmaan aika urakalla.
Poikien nukahdettua sain sitten tuon fillarinkin kasattua, pääsee Tuukka aamulla testailemaan HotRodin punaista tyylikästä 16" Jupiter Maxxiaan :)

Nyt vois mennä nukkumaan, ei ehkä hyvä idea näin valvoa kun huomenna pitäis ennen puolta päivää lähteä 60-vuotispileisiin ja la-su -yö viettää palvelimia päivittäessä. Noh, tyhmyydestä sakotetaan.

EDIT: Lisätään vielä että tosiaan toi vuokrahinta sisältää aseen (kaasupullolla ja 200 kuulan lippaalla) ja suojamaskin. Jos haalarin haluaa niin se on 6e lisää mutta tosimies pelaa löysässä paidassa ja verkkareissa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.