IRC-Galleria

rookspek

rookspek

vapaata mainostilaa

Coastal Rim - WestSunnuntai 18.05.2008 23:59

Joo leiri oli suoraan sanottuna hyvä. Törkeen hienot sapuskat ainaki jollei muuta :D No ei, oli kiva ko pääs juttelee sellaste kans jotka on ite ollu vaihdossa ja tietää sit paljon asioit vaihtarina olemisest. Siel myös käytii paljo läpi kaikkee olennaist, esim et se vuosi ei todellakaa tuu olemaa mitää pelkkää rock 'n rollia ja et se on täysin itestä kiinni mimmosen vuoden itellee haluaa. Avoin mieli ja uteliaisuus sais näytellä suurta osaa meikäläisen persoonassa sitte ku lähtö koittaa :P On myäs tärkeest et mä tajuun ite sopeutuu niitten tapoihin enkä yritä muuttaa niitä omikseni, vaikka ne tuntuis kui oudoilt tai erilaisilt. Sain myäs tietää mun districtin mihi mun paperit o lähetetty:

Coastal Rim = rannikkoseutu joho kuuluu Alabama, Alaska, Arizona, Arkansas, California, Delaware, Florida, Georgia, Hawaii, Idaho, Louisiana, Maryland, Mississippi, Montana, New Mexico, North Carolina, Oklahoma, Oregon, Nevada, South Carolina, Texas, Utah, Virginia, Washington ja Wyoming. No toi o aika suuri joukko täysin erilaisii mahdollisuuksii mut sitä oli viel rajattu semsel sanal ko "WEST". Eli länsirannikko on siis suuntana :)

Jotenki vapauttavaa tietää ees tomne jonkimoine suunta. Nyt kunha ei vaa venyis isäntäperhetietojen saanti sinne heinäkuun lopulle, miten kuitenkin joilleki tulee käymää. Puolet musta on jo lähössä kohti uusii kokemuksii mut puolet tarraa kynsin hampain kiinni suomalaisen kangasmetsän jäkäliköstä ja toivoo, ettei lähtö koittas vielä pitkään pitkään aikaan.. :S

Lisäyksenä vielä: Pitäs tehä VIEL yks Transcript of Grades koulun leimalla ja rehtorin nimellä tietty, tilapäine muuttoilmotus postiin ja kelaan, hakee maistraatista englanninkieline virkatodistus, täyttää paaaaaljon viisumipapereita, käydä viisumikuvassa ja sen jälkee viisumihaastattelus Helsingis antamas sormenjälkii ja vastaamaa englanninkielisii kysymyksii, sit lentokonees pitää tehä Arrival Departure Record ja sit perillä pitää mennä U.S Customs Declaration ja selittää mitä tuliaisii mul on ja miks oon siel ja kenen luona asun jnejne ja sit tutkitaa ja ihmetellää ja otetaa kuvii ja lisää sormenjälkii ja sit pitäs alkaa pääsemää maahan. Ja kaiken lisäks pitää ostaa uudet nappikset ku huome o peli ja vanhat meni rikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.