IRC-Galleria

rookspek

rookspek

vapaata mainostilaa

khyll tää täst lutviutuuTorstai 12.06.2008 19:06

Menin tänää kuudeks töihi et saisin hoidettuu vähä asioit ko sit pääsee jo kahelt. No siinähä kävi niin et heräsin 4:50 ja nukahdin. Uus herätys klo 6:05 ja kauheel kiireel duunii et ehtis. No siin jossai 6:20 sain leimattuu itteni sisää, et aika ripeetä toimintaa :P ! Aloin lähtee sit siin 14:20 töist, menin kattoo sitä leimahässäkkää ni mul oli viel minuutti tehokast työaikaa jälellä, sit vaa seisoin tyhmän näkösen siin vieres ja heti ko napsahti 8:00 työaikamittaris ni leimasin itteni ulos ja lähin baaanalle.

Hain tänäpe koulust jonku arvosanojen käännöksen jonka tein täs joku aika sit ja jonka isi oli sin kansliaa eile vieny. Siin oli tosi hieno leimaki. Kyl mun nyt kelpaa, jenkit tykkää leimoista. Nii siin o kaikkie lukiokurssien eri aineiden keskiarvot kirjaimilla käännettynä. Kymppi on A+, ysi on A ja kasi oli B+ jnejne (sillee ~ koska ei noit kai voi iha suooraa kääntää).

Samal sain haettuu kirkkoherranvirastost englanninkielisen virkatodistuksen. Ja kuinka ollakkaan, se maksoi! Onneks oli massii mukana. Joku päälle 3€, pyh. Toi virkatodistus oli joku semne mis on nimi ja siviilisäädyt ja vanhemmat ja tämmöst kaikkee kivaa. Pitää olla se mukana tai voi olla etten pääse syksyl uuden koulun ovista sisään :) Kivaako se sit ois.

Pelästyin hiuka ko siin virkatodistukse alalaidas luki et "Vanhenee 3kk päästä plahplahplah". Sit ajattelin et ohmaigaad turhaan hain mut sit ymmärsinki et sehä riittä mainiosti kosk se kestää johonki syyskuun 12 pv asti?? Kamalaa, se kolme kuukaut tuntus nii lyhkäselt mut kyl se mun lähtöhö riittää. SIIHEHÄ O VIEL VÄHEMMÄ D: Et sillai tänää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.