IRC-Galleria

salakuljettaja

salakuljettaja

Je t'aime mélancolie

Eilisen fiilistelytSunnuntai 08.02.2009 15:46

Jee, jee. Eilinen Tracon oli niin täynnä kaikkee draamaa, et toivottavasti en enään koskaan koe mitään samanlaista sählinkiä missään conissa. Tosin Traconin jälkeinen aika kaupungilla oli tosi jees. Meillä oli ihan hauskaa Riinan ja Juukin kanssa ollessamme Coffee Housessa. Enkä muista koska olisin viimeksi ollut neljä tuntia kahvilassa... (valkosuklaakaakao oli hyvää~<33)
Taidekujalla oli tänä vuonna yllättävän hyviä töitä. Viime vuosien sato, kun on ollu niin.. paskaa. Olin myös positiivisesti yllättynyt, että Noora uskalsi tulla kyseiseen tapahtumaan, kun se on kaikki muut vuodet ollu niin antina sitä kohtaan. Saas nähdä josko ens vuonna hankittais vaikka Nooran ja Ellin kanssa yhteinen pöytä jonne mentäis myymään meidän töitä 83 Esim. graafisen suunnittelun kurssilla tehdyt pikkukirjaset olis loistavia tuotteita, koska niiden tarinasisältö että kuvitus olis kirjaimellisesti omaa käsialaa.


Elli muuttaa jo mahdollisesti tänä kesänä muualle, mutta onneksi edes Miika muuttaa tänne Tampereelle opintojensa perässä~! Olin jo ihan masiksessa ettei tänne oo jäämässä/tulossa ketään tuttua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.