IRC-Galleria

sansarey

sansarey

Vaikka vuoksesi myrkkyä joisin, voisin karhuja kengittää.

Poliisit on aika kivoja.Maanantai 29.06.2009 16:37

Hoh hoh. Meillä oli kyllä megaparas hihhulointi-iltakävely.
Tultiin jotain kahelta kotiin. En kehannu enää ruveta harrastamaan datausta. :<
Kun eilen oli se järkyttävä myräkkä, niin ulkona oli sitten ihan märkää. Senpä takia siellä oli kauheasti sammakoita ja etanoita pitkin teitä. Ja jostain syystä jänikset halus just sillon loikkia ties mistä pusikoista.
Sitten yhellä pientareella loisti kaks sellasta vihreetä valoa. Viisaina mentiin sitten tutkimaan asiaa, ja siellä oli ihan varmastivarmasti kaksi kiiltomatotulikärpästä mitä lie. Vähänkö oli kewl. :3 Onko niitä ees Suomessa? :'D
Sitten kun oltiin tultu sieltä tutkimusretkeltä, niin pakettiauto ajo mein ohi. Sitten whoot, se pysähtykin siihen mein viereen. Hups, kappas vaan, se olikin poliisiauto. Se puhemiehenä toimiva poliisisetä (jolla oli kauhea pedariääni) alko sepittää meille jotain, siitä, että meillä oli liian tummat vaatteet, ja että olisi kuulkaas nyt syytä käyttää heijastinta. Nyökyteltiin siinä kiltteinä, ja vakuutettiin, ettei myö nyt ihan hevillä auton alle jäädä. Oli kyllä aika järkyttävä kokemus niilläkin, kun mie vaan mussutin siinä tikkaria ja kuljeksin yöpaidassa. :'D Myö yritettiin hiippailla vähin äänin pois, mutta ne kutsu meit takas. Siinä vaiheessa luulin, että ne aikoo vähintäänkin puhalluttaa meiät tai jotai sellasta. Eikä sillä nyt mitään väliä ois ollu, kun ei myö oltu juotu mitään.
Mutta ehei, antovat meille (rumat) heijastimet. Hajottiin melkosen pahasti heille. :'D Aika ilkeitä, ei saisi säikytellä tolla tavalla viattomia kansalaisia.
Eipä siinä mitään, jatkettiin matkaa kotiin täynnä hyttysen puremia.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.