IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Olipa kerran..Sunnuntai 17.01.2010 15:55

..tiina joka näki unta.

Siinä unessa mulla oli joku eläintarhafarmi mönninkoululla. Mulla oli kolme norsua; tav. elefantti, tosi söpö ja pieni metsänorsu ja sit semmonen vitun vanha ja vitun ruma ja vitun tyhmä intiannorsu joka oli tuotu suoraan intiasta.
Sit mulla oli leijona perhe, kirahvi, kaks saatanan isoa krokotiilia, kolme sutta (oli ihan ihmeellisiä susia ne), neljä seepraa ja sit mulla oli kaks söpöä pientä savannigasellia <3 XD

sit yhtäkkii siin mun unessa tuli talvi ja ihan hitosti lunta, olin just vieny leijonat niitten uuteen tarhaan ja sillee. Sit mie en millään meinannu päästä pois lumen keskeltä niin ne miun sudet karkas ja tuli auttamaan miut ylös :''DD

Sit siinä oli eeppinen ilves vs. susi taistelu ja jossain vaiheessa se ilves hyökkäs miun kimppuun ja sit iskin pääni kiveen ja pökerryin.
Herätessäni sitä ilvestä ei enää näkyny ja se mun susi olikin muuttunu velociraptoriks (samannäköseks mitä Jurassic Parkissa olevat o) ja se oli ihan jäätyny!
Mie pölläsin jostain sitte moottorikelkan, jota siinä mun unessa kyllä kututtiin lumimopoksi, ja sit aloin viemään sitä raptoria kohti mun eläintarhaa (ku siel oli lämpimii talleij ja sillee). Mut siin moottorikelkas oli tosi outo se jarrutussysteemi, vähänniinku näissä stiigoissa! se oli tosi hankalaa ku piti samalla pidellä sitä mun pientä raptoria ja sillee.

sit se uni loppu siihen et olin just tullu sinne mun eläintarhan porteille ja huusin porttimiehelle joka oli jossain kopissa et avaa portit, ja sit yhtäkkiä se paukutti siihen kopin ikkunaan.

--

todellisuudessa se oli isä joka paukutti mun huoneen oveen kun ovelasti olin sen lukkoon laittanut ettei mua herätetä.

nään nykyään hirveesti kaikkee toiminnan täytteisiä unia sun muuta. xD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.