IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Hei kansalaiset!Sunnuntai 01.07.2007 16:20

Olen katsonut nyt sitten viime yön ja tämän aamun A- VÄÄRIN. En ole katsonut animea !
Minulle tuli himo katsoa X-maniä. >XD Tarkemmin sanoen sitä X-man Evolution -animaatio sarjaa. Sitä amerikkalaista :D Jota tuli telkkaristakin ^-^
Bleh. :)
Kismittää vain se, että paikka josta noita jaksoja katson, antaa katsoa vain yhden jakson kerrallaan. Joka tarkoittaa sitä, etten voi laittaa muita jaksoja jo _valmiiksi_ latautumaan. Niisttä kun kestää "HETKI" jotta ne on ladannut sen verran että voi katsoa ilman katkoja. x__x'
No ei se mittään! Onhan mulla tässä eessä pikkuveljen värityskirja (X-manin myötä mieleni on tehnyt myös värittää) ja kyllähän tuota Bleach mangaa netistä luen tässä. Niih. :)

Argh, Tahdon semmosen värityskirjan jossa voin käyttää värejä. Tämä, jota nyt värittelen on Shrek värityskirja. Jokaisessa kuvassa värit joita käytän ovat: Vihreä, harmaa, punainen. =_='' ...tosin en ole varma edes niitten vaatteiden väreistä, paitsi Shrekin. Ja aasin.

Täytyy käydä etsimässä toista värityskirjaa :D Minun todellakin tekee mieli värittää! :D
piirtääkkin tekisi mieli. Jotain isoa. Piirsin eilen illalla silmiä. Erillaisia silmiä. Iloisia, möllöttäviä, mulkoilevia, revittyjä ja silvottuja silmiä! >:D ((oikeasti, _piirsin_ _silvotun_ ja _revityn_ silmän. >:D)


Pitää muistaa hankkia se elämä joskus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.