IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

X-men evolution Tiistai 03.07.2007 03:08

Ou shit, What should I do!?
Oon kohta kattonu nuo X-men jaksotkin. Noh, ei niitä ollutkaan kuin 52.
Täytyy jättää huomisaamuksi muutama jakso o_o''
Bleachia en ole lukenut niin ahkeraan, kun on hirveä elokuva,anime ja sunmuut animaatio ohjelma putki päällä.. ö__Ô''
Kummaa etten ole Bleachiäkään lukenut kuin 19 volumea. O_ö ((koneellani on 26 volumea Bleachia))
One Pieceä saisi tulla lisää =_=' En malta odottaa että saan luettua koko 45 volumen loppuun :D Ihmiset, jotka ovat lukeneet One Pieceä suomeksi, saavat kokea vielä mooonia nauruja, itkuja ja hulluuskohtauksia.
Kaikkea se Oda Eiichiro keksii :D

HUGE SPOILER FOR ONE PIECE FANS, DON'T READ!! ->>
->>
->>
okhei, siis.. Olkihattu joukkoonhan tuli uusi jäsen (Robin kun saatiin lopultakin takaisin), Franky. Ja Usopp tuli kanssa. Mietin tässä juuri, kaikki muut Olkihattupiraattien jäsenet tulivat Luffyn joukkoon suosiolla, paitsi Zoro ja uusin jäsen Franky. Zoro tosin saatiin ihan helpolla, vaihtoehtoja kun oli vain kaksi "kuole tai tule joukkoon" että silleensä.
Mutta Franky... Noh. Hän pukeutuu _vain_ uimahousuihinsa, ja hänen veljeskunta tiesi että Franky seuraa housujaan vaikka alasti. Joten he nappasivat siltä housut jalasta ja veivät ne Olkihattu piraateille. Näinpä siis Franky joutui Luffyn joukkoon pakostakin tulemaan XD
...kummaa oli vain se, miten JOKAISESSA ruudussa jotain oli Frankyn tuntemattoman objektin edessä. Lapsen jalkapallo muunmuassa.
Nomutta, sehän on vain hyvä, ettei mangan genre muutu astetta erillaiseksi. Krhm.
Ja nyt jengi on sitten jossain ihme maassa josta ei oo kukaan päässy pois, ja siellä on kiva luuranko setä, jonka Luffy olis tahtonu jengiinsä. :D Odan piirtämät haamut on muuten jotain suloisinta mitä kuunaan olen nähnyt! <3

<-- End of the spoilers -->>

Tylsää. Huomennakin on tylsää.
En tykkää kesätöistäni. Itseasiassa, eihän se edes ole kesätyö! Tavallaan. Se on (tähänasti) Joulukuuhun asti kestävä ....projekti. Tai jokin semmoinen.
..Pisimmillään kestää kaksivuotta. ((..NO JES....x_x'))
Hommahan on tälläinen:
Minä olen yhden henkisestisairaanlapsen Tukihenkilö. Olen siis hänen tukena. Jeps. En ole saanut varsinaista koulutusta, enkä tiedä hommasta oikein mitään, mutta meillä on semmoinen juttu että Meikä vain vahtii sitä tyttöä ja leikkii sen kanssa.
Kesäkuun olimme eräässä leikkikenttä -kerhossa. Siellä minä sitten yritin tyttöä kannustaa leikkimään kaikkien kanssa. ....huonoin menestyksin.
Nyt sitten heinäkuussa meikän pitäisi käydä siellä niillä kotona leikkimässä tytön kanssa, semmoinen 4 tuntia per päivä. ...olisin mieluummin ehkä kerhossa sen tytön kanssa ne 4 tuntia. Tunnen oloni niin... tuskastuneeksi. x_x'
Kaikista hauskinta oli kun alussa kävimme tekemässä työsopimuksen sosiaalityöntekijän kanssa, hän sanoi että "enintään 60 tuntia per kuukausi, elokuusta lähtien sitten enintään 10 tuntia." Nuo siis koskevat sen tukihenkilö -juttuja. Lapsenvahdiksi voin mennä muina aikoina, mutta heidän täytyy maksaa siitä itse sitten. Niinmuttasiis asiaan! Se sosiaalityöntekijä sanoi sitten minulle hymyssä suin tuon tuntijutun jälkeen että "Ettemme kuluta sinua ihan puhki niin että tämä tukihenkilö homma ei ole enää hauskaa n__n" ARGH. ensimmäinen kuukausi takana, ja millainen on olo?? "APUA, EN TAHDO MENNÄ HUOMENNA SINNE. PLIIIIS TOIVOTTAVASTI TAPAHTUU JOTAIN ETTEI TARVII MENNÄ SINNE ;;___;;'' "
saanhan minä vapaapäiviä ottaa, mutta en kehtaa. Saan rahaa tästä hei! =_='
Sitäpaitsi, kun nyt kerta on ajat sovittu, ei sovi perua =_=''

Jee, perjantaina veljelle! <3 n__n

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.