IRC-Galleria

sarvijaakko

sarvijaakko

tyhmä kebab

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.07.2007 05:33

http://theothereast.wordpress.com/2007/07/19/mucc-gets-100-direspected-by-asshat-guns-fans/
Tuli oikeasti kyyneleet silmiin lukiessa. Minun sekä tuhansien muiden lembibändi Mucc, sai julmaa kohtelua Japanissa soittaessaan lämmitykseksi Guns N%u2019 Roses%u2019:in keikalla. Jumalauta, Minulla ei ole mitään tuota Guns N´ Roses´ bändiä, mutta ne kyseiset fanit jotka ovat olleet noin julmia.. Niille en antaisi anteeksi millään hinnalla.
Ymmärrän kyllä jos jostain bändistä/artistista ei pidetä. Esimerkiksi Antti Tuisku (se on hyvä esimerkki tähän.) Jotkut arvostavat häntä ja hänen musiikkiaan, pitävät siitä ja fanittavat häntä samalla tavalla kuin jotkut fanittavat Lovexia, Himiä, Dir en Greytä, Spice Girlsiä, Metallicaa, Eminemiä tai mitä lie. Jotkut taas eivät, mutta jos he eivät pidä siitä musiikista, eivätkä siten kuuntele sitä. Mutta miksi sitä täytyy sitten haukkua? Mielipiteitä saa tietenkin sanoa ja niitä pitää olla. Mutta rajansa kaikella. Mm. Antti Tuiskulla oli jollain keikalla heitelty _pulloja_ sitä lavaa kohti. Vanha juttuhan tuo on, mutta siis. Oikeasti, kuinka joku voi olla niin vitun tyhmä ihminen. Jos ei pidä kyseisestä laulajasta, MIKSI HELVETISSÄ HÄN OLI SIELLÄ PAIKALLA??? Noniin, nyt kun on suomalainen vastine kerrottu, voin selittää hieman tuosta Mucc jutusta.

Mucc:han siis soitti lämmitykseksi GNR faneille kun GNR, bändi oli jaappanissa soittamassa, ja seassa oli tietenkin Mukku-faneja. Normaalia siis. MUTTA.
Siellä oli ollut paljon (ilmeisesti) ajattelemattomia, typeriä ja anteeksi antamattomia GNR faneja jotka tukkivat tietä eivätkä päästäneet näin Mucc-faneja lavan lähelle. Ja he olivat HUUTANEET Muccin soittaessa Buuausten lisäksi mm. tämmöisiä "shut thefuck up and show some god damn class." "Piss off! You suck! Break up already!" aiheuttaen niin että bändin laulaja ihan tärisee ja kuulemma mikin laitto takaisin telineeseen oli hieman hankalaa, ja lopuksi, kun heidän täytyi vielä pitää pieni encore, Tatsurou (laulaja) oli sanonut mikkiin "I%u2019m sorry but, instead of background music, please bear with us just a little while longer!" jonka jälkeen oli laittanut kätensä yhteen ja kumartanut lattialle. ((selitin nyt tuon saman jutun mitä linkissä, mutta suomeksi ja lyhkäisemmin, jos ei jakseta linkistä lukea juttua. kannatan tosin.))
Jotain ihan kamalaa mielestäni. Bändin pyydellä anteeksi joiltain aikuistumattomilta ihmisiltä.

Toivon suuresti ettei se vaikuttanut Mucc:n jäseniin pahasti.

Ymmärrän siis erimielisyydet, mutta tuo on jotain niin lapsellista, jos ei pidä musiikista, ei kuuntele. olisivat olleet hiljaa tai menneet vessaan. Eivät olisi välittäneet. TUON jutun sijaan.

jumalauta.



Listaa ensin 10 sinun mielestäsi hyvää, loistavaa bändiä/artistia. Vastaa sitten kysymyksiin.

1. Miyavi
2. Dir en Grey
3. Malice Mizer
4. Mucc
5. Moi dix Mois
6. L'Arc en Ciel
7. Orange Range
8. The Pillows
9. An Cafe
10. E Nomine

Miten tutustuit 2:seen?
Vanhin ulkomaalais sähköpostikaverini mainitsi kuinka hänen isoveljensä oli mennyt heidän keikalleen, ja siitä meikä sitten olin ihmeissäni että "mikäs kumma bändi se tuo on?" ja siihen sitten tutustuin.

Lempibiisi(t) 6:lta?
Link, Ready Steady Go, Heaven

Mitä mieltä olet 1:n ulkonäöstä/imagosta?
ahh<3 Lapsellisen suloisen vallaton.

Mikä oli ensimmäinen biisi, jonka kuulit 8:lta?
Oliskohan ollunna Skeleton Liar :D

Omistatko 3:sen levyn?
en ú__u

Monestikko olet käynyt 9:n keikalla?
Eijjoo suomes käyny, en siis kertaakaan.

Lempilyriikkasi 5:lta?
Pidän niitä kaikkia suuressa arvossa. Hyvin hankala sanoa, koska en tiedä kuin muutaman biisin sanat, loput ovat jaappaniksi. (en osaa kääntää, enkä ole löytänyt enkuksi. nyyhkis.)

Paras levy 1:ltä?
aargh! Kauheaa. Kuinka voin sanoa, kun en omista yhtäkään hänen levyä?? ;__;' Ja niin monella albumilla on niin monta hyvää biisiä.. kun en ole edes kaijkkia kuullut hei-! ;_;

Miten tutustuit 5:seen?
Lataillessani musiikkia silmiin iski bändin nimi "Moi Dix Mois" ja nimi oli niin vinkeä että piti ladata muutama biisi siltä (taisin ladata 5 tai 7, mutta sain aluksi vain 3 ja kesti vähän pidempään saada loput niistä latauksista.) Rakastuin sitten ensimmäisen biisin kuultuani. <3

Lempibiisi(t) 4:lta
mm. Saishuu Ressha, Daikirai, Isho, Mikan no Kaiga, Syouhu <3

Oletko käynyt 2:sen keikalla, monestikko?
en vielä kertaakaan. Ankkarockiin olis tarkoitus mennä diruja katsomaan <3

Kauanko olet kuunnellut 10:ä?
hmm. En tiedä. Parisen vuotta (??). Kun näin ensimmäisen kerran erään Hellsing amv:n jossa soi E Nominen biisi, vissiin Das Omen. Sitten sitä tuli ladattua biisejä.

Paras levy 6:lta?
emmäää tiiijä ._. oon tyhmä.

Minkä tyylistä musiikkia 7 soittaa?
angura kei. rokkia lyhyesti, tyhmät.

Kauanko olet kuunnellut 7:a?
pitkään, varsinaisesti fani olen ollut tosin vasta pari vuotta. (luultavasti kaksi)

Tuletko aina pitämään 4:n musiikista?
Uskon että kyllä.

Montako 9:n levyä omistat?
En yhtään aitoa, mutta poltettuna.. khehe.. 4 tai 5. Ainakin 4.

Lempibiisi(t) 10:ltä?
Mitternacht, Vater Unser, Lords Prayer ja Das Omen.

Miten tutustuit 8:siin?
Furi Kuri animesta.

Mikä oli ensimmäinen biisi, jonka kuulit 3:lta?
Voin aika varmuudella sanoa että se on ollut Beast of Blood tai Syukiss

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.