IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

jaa'a...Keskiviikko 28.01.2009 02:30

Pitkä tauko kirjottelussa ku kukaan ei oikein oo innostunu ottaa yhteyttä gallerian kautta.. Nykyään oon facebookin orja. Juste Debout'n Suomen karsinnat oli ja meni. Poikaystävä voitti parinsa kanssa hoppi- kategorian eli Pariisin reissu tiedossa niille. Good luck and break a leg :D

Olin treenaa tänään Niken convention keikkaa varten Bad Stagen kanssa ja pitkästä aikaa oli oikeesti fiilistä revitellä. Nyt ku ylppärit, koeviikko ja pääsykokeet puskee päälle ni löytää yleensä ittensä niin stressaantuneesta tilanteesta et huvittais vaan kadota joskus. Seuraavat puol vuotta tulee olee kova pala purtavaks ku pitää keskittyy kouluun mut kesäkuun 16 pvä heti kauppiksen pääsykokeen jälkeen muutan Kisiksen eteen telttailemaan kaheks kuukaudeks et ois mahd. lähellä treenimestaa.. No ei ehkä.. Mut pysyttelen silti lähistöllä.

Ehkä ihan hyvä kadota maan alle vähäks aikaa kun tää Suomen tanssiskene on mitä on.. Sit ku kaivaudun takas pinnalle ni voin alottaa puhtaalta pöydältä. Suunnitelmissa olis myös ens talvelle pitkä reissu Japaniin ja Koreaan. Sais vähän tuulettumisaikaa ja ympäristön vaihdoksen. Toivottavasti talouskriisi ehtii vähän elpyy siihen mennessä, koska muuten tulee budjettiongelmia.

Ja kaikille house- musiikin rakastajille tiedoks: ettikää jostain käsiinne Saint Germain Des Prés'n vuonna 1996 ilmestyny kokoelma Boulevard. Aivan mahtavaa deep housea tanssimiseen tai muuten vaan kuunteluun ja hengaamiseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.