IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

jaa'a...Keskiviikko 28.01.2009 02:30

Pitkä tauko kirjottelussa ku kukaan ei oikein oo innostunu ottaa yhteyttä gallerian kautta.. Nykyään oon facebookin orja. Juste Debout'n Suomen karsinnat oli ja meni. Poikaystävä voitti parinsa kanssa hoppi- kategorian eli Pariisin reissu tiedossa niille. Good luck and break a leg :D

Olin treenaa tänään Niken convention keikkaa varten Bad Stagen kanssa ja pitkästä aikaa oli oikeesti fiilistä revitellä. Nyt ku ylppärit, koeviikko ja pääsykokeet puskee päälle ni löytää yleensä ittensä niin stressaantuneesta tilanteesta et huvittais vaan kadota joskus. Seuraavat puol vuotta tulee olee kova pala purtavaks ku pitää keskittyy kouluun mut kesäkuun 16 pvä heti kauppiksen pääsykokeen jälkeen muutan Kisiksen eteen telttailemaan kaheks kuukaudeks et ois mahd. lähellä treenimestaa.. No ei ehkä.. Mut pysyttelen silti lähistöllä.

Ehkä ihan hyvä kadota maan alle vähäks aikaa kun tää Suomen tanssiskene on mitä on.. Sit ku kaivaudun takas pinnalle ni voin alottaa puhtaalta pöydältä. Suunnitelmissa olis myös ens talvelle pitkä reissu Japaniin ja Koreaan. Sais vähän tuulettumisaikaa ja ympäristön vaihdoksen. Toivottavasti talouskriisi ehtii vähän elpyy siihen mennessä, koska muuten tulee budjettiongelmia.

Ja kaikille house- musiikin rakastajille tiedoks: ettikää jostain käsiinne Saint Germain Des Prés'n vuonna 1996 ilmestyny kokoelma Boulevard. Aivan mahtavaa deep housea tanssimiseen tai muuten vaan kuunteluun ja hengaamiseen.

the house inside me...Sunnuntai 07.01.2007 22:43

This is the way we dance, dance, dance. This is the way we feel inside, inside my mind, your mind. This is the way we groove, we groove, we feel the funk, the soul, in our minds, in our bodies. We love to feel the dance. Now dance baby...

Nobody knows, knows my mission in this music. Only you can feel where we are coming from, where we are coming from. Feel the music, feel your body. Now dance baby. Dance baby...

This is the way we are, we are, we feel our music. This is the way we love to get down, get down, get down, get down. It doesn't matter who you are, who you'll be, what you do, who are you. You could be a star, a dj, you could be yourself, be yourself, be yourself. It's all about the way you dance, you groove to this vibe, to my vibe, your vibe, our vibe. It doesn't matter just dance, dance, dance. Just dance baby, dance baby...

It's all about the dance, it's all about the romance, feelin yourself. Now dance baby...

Laiskuus vaivaa...Perjantai 30.06.2006 16:24

Kesä tuli, KPO breaks meni, juhannus is over... Vaikka en oo hirveesti mitään tehny ni laiskottaa :) Nyt oon maannu kipeenä viimeset neljä tai viis päivää täällä metsän keskellä. Onneks on kannettava mukana. Ei voi olla totta... radiosta tulee pojat- biisi joten tää on jo ihan liian kliseemäistä.
Taidan olla vakavasti sairas, koska treenaaminenkaan ei pure. No, ehkä asia muuttuu ku muutan täältä järven rannalta takasin betonimetsään maanantaina. Istuin eilen saunassa kaks tuntia vaan sen takia, ettei ollu mitään tekemistä. Somebody please, help me!!!


Juhani/poljen mun pyörän tiididii...

voiv....!!!Lauantai 04.02.2006 20:52

mitä tällä viikolla on tapahtunu?

1. yks läheinen ihminen kuoli
2. kuuntelin sapoa
3. sain taas paikat ihan helvetin kipeiks treenistä
4. kuuntelin sapoa
5. vittuilin
6. kuuntelin sapoa
7. ...


(never do a list like this on your one ´cause no one cares what has happened!!!!!!!!)

vää...Perjantai 09.12.2005 23:49

Taas turta kaikki paikat... Huomenna esitys ja saatiin tänään tietää koreografian loppuosa, eli the grand finale!!! Fysiikankokeet oli ainoo juttu, mikä sai mun aivonystyrät tänään aamulla vireille, koska ei kysymyksestä ''Kuinka monta kelvin- astetta on 37 celsius- astetta?'', selviä ilman ajattelua... ainakin niin mä luulen.
Maanantaina ruotsinkoe=shit, en oo lukenu yhtään=damn ja ei oo aikaa lukee viikonloppuna=fuck... No ei voi mitään, life sucks sometimes, right?!?!?!

...Keskiviikko 30.11.2005 21:38

Väsyttää... Viikonloppuna oli Hesa battle ja kahen tunnin treenit sunnuntaina sen päälle... mahtavaa. En oo nukkunu paljon yhtään viime öinä ja pitäs lukee yhteiskuntaopin kokeisiin huomiseks jos täs nyt enää ehtii. Enkun kuuntelu on joskus hamassa tulevaisuudessa ja tanssiopiston joulunäytökset lähenee alkuaan. Kaikenlaista sössintää täs nyt pitääki olla. Oon ihan loppu jo viikonlopusta, vaikka sen pitäis olla (ainaki vanhempien ihmisten mukaan) mukamas rentouttava. No ei voi mitään ja huomenna on sitte taas kisiksellä noin neljä tuntii setitystä ja sen jälkeen viel puoltoista Hakaniemessä... No let's face it! Enhän mä muuten tätä tekis jos en mä tykkäis tanssii!!!
« Uudemmat - Vanhemmat »