IRC-Galleria

siness

siness

Don't talk about moonshine, don't talk about white wine. I'm gonna find lies, sick twisted strange kind!

Selaa blogimerkintöjä

Lihava käärmeLauantai 05.01.2013 15:33

Apua.. olenko mä ylensyöttänyt mun elukkaa? Mutta se syö nitseasiassa melkeinpä harvemmin, kuin kaverin omistama elukkani sisko ja veli. Mutat voihan saman perheen sisällä toinen lapsista olla herkempi lihoamaan kuin toinen. Mäkin oon meidän perheen laihaluikkuongelmainen. Ehkä kaverin käärmeet on vaan hitaampia kasvaan?! Tiedä sitä sitten.

Mä vietin ihan mahtavan uuden vuoden rakkaani ja lasteni kanssa. Lapset nyt touhus oikeestaan omia juttujaan.. Kävivät mm. Loviisassakin Äf:n vanhempien kanssa. Me sit kyhnötettiin kaksin. Sydän ja hymiö. Äf sai joululahjansa siis vasta joulun jälkeen perjantaina, kun saavuimme Lapinjärvelle. Onni onnettomuudessa, että herra maajussin piti olla ylitöissä ja me päästiin "hiipien piilottamaan" sen joululahja. Se kun oli vaatimattoman kokoinen 30cm x 70cm paketti. Kun Äf tuli kotiin ja huoneeseensa, oli siellä kolme tyttöä katselemassa elokuvaa. Lahja lepäsi Äf:n sängyllä lasteni vieressä Äf:n omalla paikalla. Ilme oli vähä H-moilanen miehellä, kun ei tiennyt lahjan olevan noin suuri. Kysyi vaan "Onks toi mulle?" .. oi kyllä oli. Äf nappasi lahjan ja kysyi heti uuden kysymyksen "Onks täällä kaks?" Mä sanoin vaan -emmä tiedä. Taas se esitti uuden kysymyksen "Onks nää lumikengät?" johon mä taas vastasin -emmä tiedä, avaa ja kato. Se avas paketin ja silmät suurina totesi hiljaa mielessään, että ne on lumikengät. Ja taas se esitti kysymyksen "Ootsä käyny Prismassa?" sit mä olin vuorostani H-moilanen ja sanoin kunnon äänen painotteella, että -EN! o.O Samassa Äf hokas että nehän on ihan kunnon kamaa, ovat North Icet alumiinirungolla ja se hyökkäs mun kimppuun suurinpiirtein hokien kiitosta ja sain mä jopa lasten nähden sen aloituksesta pusunkin. Superhymiö. Loppu ilta siinä menikin halaillen, lääppien ja pussaillen.

Sanoinkin sille, että mun tarvii ostaa sille useemminkin tommosia lahjoja, kun käyttäytyminen muuttuu näin suotuisaksi. Äf ihmetteli onko mulla ylimäärästä rahaa, kun nuo lumikengät "halpoina" muoviversioinekin maksaa sen 200e. Mulla kävi vaan hemmetin moinen tuuri ;) Tuo mies oli vaan NIIIIIIIIIIIIIIIIN ihana koko illan. Sillä monta kertaa silmät kosteina ja aina se halas uudestaan ja uudestaan ja sanoi "Kiitos OIKEESTI." johon mä loppujen lopuks jo naurahtelin yhä uudestaan ja uudestaan sanoen -ole hyvä. Äf oli siis todella otettu ja mun toiveet lahjan tuomasta ilosta oli täyttynyt. Mä kuulemma säästin häneltä juuri 300-400e. Äf ihmettelikin mistä olen moisen lahjaidean saanut. Sanoin vaan, että silloin 2 vuotta sitten lapin laskettelureissulla se sanoi, että haluaisi kokeilla lumikenkiä. Tiesin periaatteessa, ettei se ollu päässyt vielä kokeilemaan semmosia ja että se yhä haluaisi. Äffän facen mä olen asetuksissani blokannut, joten en tiennyt edes sitä kautta, vaikka Äf sitä epäili. Jouduin myöntämään, että silloin kauan sitten suututtuani niistä tissipersepostauksista piilotin koko jätkän kaikki ilmotukset. Ja sillä linjalla oon yhä. Eli tää oli ihan über-säkää vaan.

Mutta sain mäkin siltä semmoisen lahjan, että hypin täällä kiljuen riemusta. Kirjaimellisesti. Milla ottikin musta kuvia tuosta tunnetilasta. Sain mä sentään OnePiece-haalarin. Eikä nääkään ole mitään halpoja. Parhaimmillaan yli 300e ja halvimmillaan nippa nappa alta satasen. Ei siis mun budjettiin sopivia. Ja minä myös kiljuin kiitosta Äffälle ..tosin tekstarein. JA illalla sit puhelimessa :) Sai nuo mun tytötkin semmoset riemulahjat, että kaikilla oli ihan paras joulu ikinä.

Uudesta vuodesta harmittaan vain se, että tällä kertaa en päässyt pussaamaan vuoden vaihtuessa omaa kultaa. Kun se seisoi rannalla ampumassa raketteja. Mutta oon mä vaan niin onnellinen. Varmaan maailman onnellisin. Ja maailman rakastunein. Lihava käärme kiittää ja kuittaa. Illalla odottaa Matti Nykänen mua baarissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.