IRC-Galleria

ah, kattelin edellista merkintaa ja totesin et olin hairahtunu sanomaan et mennaan serbiaan. Ei siina mitaan, olin ollu koko paivan silla kantilla et mennaan joko kroatiaan tai serbiaan, ei makedoniaan.

mutta siis, makedonian paakaupungissa skopjessa ollaan talla hetkella. matkattiin yojunalla - keskiyosta aamuseitsemaan - thessalonikiin, oltiin siella pari tuntia ku ooteltiin junaa, ja sit oltiin skopjessa perilla joskus kahden aikaan.

Tehtiin pahin virhe minka kreikassa voi tehda, mainittiin et ollaan menossa makedonia-nimiseen maahan ja haluttais liput sinne. Ku niilla on jotai skismaa ja ollu, ni kreikka ei tunnusta makedonian nimea, hmm. saatii vihaiset kommentit ettei taalla kayteta tuota nimea. Talla maalla on muutenkii tosi mielenkiintoinen historia, esim joskus taalla on ollu paha maanjaristys, ja sen jalkeen se on jatetty vaa 'eloon ' tanne, kuten vaikka rautatieaseman kello pysahtyi ja jaatyi maanjaristyksessa, ja se niille sijoilleen jatetty.

ja mita helvettia, meijan hostellissa on suomalaisia ! tosi outoo ku ei oo muita nakyny pariin paivaan meijan lisaks, perkeleet on viela samassa huoneessa meijan kaa :D

ja nii, minuu iski tanaa pienta kuumetta, toivon et sarkylaakkeen ja unen avulla se on huomenna poissa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.