IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

HUOMIO WANHOJEN TANSSIJAT 2010 !Torstai 12.11.2009 00:22

heimoi sie toisen vuoden lukio-opiskelija.
Jos aiot tanssia wanhat tänä vuonna (eli 2010 keväällä), niin ilmoitan että itse en aio tanssia - en jaksa hommata pukua, kampausta, paria jne - ja olen siis luultavasti automaattisesti juhlasalissa kamera kaulassa.
Haluan ensimmäiseksi ilmoittaa, että wanhojen tansseissa on myös se IHAN OIKEA valokuvaaja paikalla joka ottaa ryhmäkuvan ja muut parikuvat yms, että ammattimaista (?) tekijää löytyy myös paikalta. Mutta jos haluat itsestäsi kuvia (ja paristasi) tanssin pyörteissä, niin olen palveluvalmiina.

ELI SELKOKIELELLÄ:

1 haluat wanhojen tansseista kuvia itsellesi kun tanssit tai pari-/ystäväryhmäkuvia
2 ilmoitat miulle siitä henkilökohtaisesti. täällä voi alustavasti ilmoittaa, mut vaadin face-to-face-ilmoituksen et tajuan rekisteröidä naaman mieleen.
3 nopeat syövät hitaat, ymmärrät itsekkin että en pysty sataa lukiolaista kuvaamaan vaikka haluaisin. Lopullista määrää en ole vielä päättänyt, että kuinka monta otan listalle ylös.
4 luulen että useimmista kuvista en ota minkäänlaista maksua, mutta jos haluaa että pysyy varmasti miun mielessä valokuvauksen aikana, niin kannattaa lupailla pienenlaista summaa työstä. Ja jos itse en ole tyytyväinen kuvausjälkeen tai kuvia on vain pari hassu muutama, niin en tietenkään vaadi minkäänlaista korvausta.
5 jatkoilla en kuvaa, juhlin teijän kanssa tietty.
6 kuvia toiveista saa esittää ja kysellä saa toki.

Päivitys:

7 ja ainii, kuvat saa siis itselleen digitaalisessa muodossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.