IRC-Galleria

En mökkireissu.Torstai 22.10.2009 00:22

Suuntasimme kokoonpanolla Viivi ,Jaana ,Alina ,Karo ,Terhi,[Jenni<3Tuppela], Jussi, Riku, Late, Jukka ,Jönssöni ,Stubis; Kalajoelle, Viivin mökille mökkeilemään.

Saavuimme perille noin 15 aikaan päivällä, muutama muu saapui hieman myöhemmin. Tekemistä ei heti keksitty koska erämökillä ei ollut toiminnassa olevaa tv:tä, eikä vielä muitakaan aktiviteetteja vielä siihen aikaan, joten päätimme suunnata ABC:lle jossa menikin suurin osa tärkeistä kaupankäynnin välineistä, rahoista.

Sen jälkeen hieman ärtyyntyneenä palasimme mökille auton kyydissä(tytöt joutu käveleen.) Mökillä odottikin mukava yllätys kun loput tovereistani olivat saapuneet, tämä kohotti kummasti mielialaa ja varsinainen ilta oli valmis alkamaan, avasimme ensimmäiset taikajuomat ja oli tulossa varsin lupaava ilta.

Sauna laitettiin jo aikaisessa vaiheessa päälle sen sytyttämiseen kului aikaa ja vaivaa, vaikka saatiin Jussilta hyviä neuvoja saunan sytyttämiseksi(Jonin piti saada sytytyspaperia niin jussi tokaisi ''tossahan niitä on koivunjuurella''. Mutta Saunomisen ansiosta hyvä fiilis saatiin ylle.. Saunan jälkeen kuuntelimme musaa, pelasimme juomapeliä ja juttelimme mukavia. Ilta menikin odotetusti, lukuunottamatta ihmeellistä ruoka- ja juomavarastojen hupenemista, joka ei spekuloinnin jälkeen tapahtunut oman käden kautta.

Saunassa laulettiin kovaa yhteislauluja ja musiikin tahtiin tuli tanssahdettua. Reissu menikin hyvin vaikkakin pientä örveltämistä, jonkun idiootin toimesta talon nurkkiin paskomista, ja hetkittäisiä tunnepurkauksia oli havaittavissa. Lopulta yö koitti, ja nukkumatti tuli vierailemaan joillekkin ennemmin, joillekkin myöhemmin. Heräsimme noin 10 aikaan eikä silloin enään ollut mukavaa(ainakaan osalla), tiedä sitten syytä miksi.

Mutta kaikki tämä(paitsi ehkä se talon nurkkiin paskominen), kuuluvat täydelliseen ja onnistuneeseen mökkireissuun, joka mielestäni onnistuttiin saamaan hyvin aikaan :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.