IRC-Galleria

OH MAN!!!Keskiviikko 31.01.2007 07:57

Ihan aluks pitaa pahoitella etten valttamatta ehdi vastailla jokaiselle erikseen, joten kaykaa tsekkaas taalta sit mita mulle kuuluu, koska en ehdi/pysty/halua hengailla koneen aaressa niinkaan paljon. Ai niin ja sahkopostia voi sit lahettaa kans ja yritan sillon tallon kirjotella ite myos! Jeps, mut tarina alkaa....

Mul oli ihan paras viikonloppu ku paasin vihdoin sunnuntai ammuna sinne rainbowfestareille. Ja ihan tiedoks vaan kaikille jotka sano et se nimi viittaa homoihin, ni ei taalla paassa maapalloa, se oli kokonaan hippitapahtuma, missa kaikki vaan rakasti toisiaan, itseaan,luontoa ja kaikkee mahollista. Kellon ympari soi musiikki ja nukuttiin teltoissa(siis se paikka oli keskella luontoa, jossain pelto/metsikossa. Joo mut sain irti siita ihan hirveasti, tunsin et olin palannut kotiin. Oli ihan uskomattoman ihanaa kulkea vaan koko ajan paljain jaloin ja tuntea olevansa osa tata universumia ja luontoa ja kaikkea. Iltasin aina kaikki melkeen keraanty chaitelttaan (juotiin litroittain chaiteeta) ja ihmiset alko soittaa bongorumpuja ja huuliharppuja ja mitaikina ja kaikki osallistu siihen jollain tavalla. Ei ollut valia vaikkei kukaan tuntenut toisiaan, kaikki vaan tsillas yhessa ja nautti elamasta.

Sita on todella vaikea kuvailla nyt mut oli yks parhaimmista viikonlopuista mita oon ikina kokenut. Ihan erilainen. Ja se et nain Katin taas oli tietty vkonlopun highlight. Hopotettiin tuntikausia kaikesta mahdollisesta ja tuntui kuin en olis poissa ollutkaan. Mahtavaa :D
Parasta festarissa oli myos etta kaikki oli ihan omia itsejaan, siella oli haltijoita, metsanpeikkoja ja tavattiinpa jopa vatsatanssia tanssiva kaljupainen mies.

Hei oottakaas, taytyy haippasta kauppaan, mut jatkan myohemmin, koska paljon ihania juttuja on tapahtunut viimeisen parin paivan aikana, ja on pakko jakaa.

Palaan pian!

Muchos muchos loving, Suntsisantsi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.