IRC-Galleria

Hei taas kaikki lapset ja aiti :DMaanantai 12.02.2007 09:06

Eilen siis lahti Kat ja nyt oon yksikseni taalla sydneyn sydamessa, mut mul on yks suuri seikkailu tulossa keskiviikkona. Paatin nimittain tehda sen meditaatiokurssin nyt, koska oli sopiva aika sille. Ne jotka ei tieda mita se tarkoittaa, niin selitanpa lyhyesti.
Eli Vipassanameditaatio on 10 paivaa kestava leiri, jonka tarkoituksena on oppia tuntemaan sisainen mina, puhdistaa kaikki menneisyyden haamut ja bad habbits. New South Walesin center on blue mountainssilla eli aika otollinen paikka mietiskelylle, koska paikka on vuorilla kaukana kaupungin melusta ja nakoalat on huikeita. Paiviin sisaltyy meditointia 1h-1,5h kerralla, aamiainen, meditointia, meditointia, lounas, vapaa-aikaa, meditointia, meditointia ja meditointia. Aamuheratys on klo 4 ja nukkumaan mennaan klo21. Missaan kontaktissa ei saa olla ulkomaailman kanssa, eika edes muiden osallistujien kanssa,eli puhuminen, lukeminen, kirjoittaminen, musiikin kuuntelu ja kannykka on kiellettyja. Odotan kurssia innokkaasti, tulee varmasti muuttamaan elamaa aika paljon. Ja ainiin, tupakointi on kiellettya kanssa, joten se taitaa sit jaada kokonaan toivon!

Mut mita tapahtuu kurssin jalkeen...ken tietaa. Oon kylla miettinyt et lahtisin jonnekkin farmille toihin niin iltaisin vois jatkaa meditointia kaikessa rauhassa. Eli se vois olla kaikista jarkevin ratkaisu. Mut sit taas houkuttaa aloittaa jooga myos, mut sita nyt ei missaan puskissa harjoiteta.. Joo saa nahda, kaikki on viela avoinna siihen asti ku tuun ulos sielta kurssilta. Ei tieda mita oon saanut paahani silla aikaa :DD

Taal on muuten kauhee vesisade ollu jo kaks paivaa. Arsyttaa kun ei viiti lahtee kavelylle kun kastuis vaan kokonaan. Ollaan joka paiva kayty kavelylla Katin kanssa tuol Oopperatalolla ja botanical gardenissa, niin kaunista niin kaunista!!! Vooou.

Mun elama on aika normaalia taalla, ei oo ees missaan vaiheessa tullu sellasta oloa et vou, oon toisella puolella maapalloa. Oon jo varmaan aikasemminki sanonut et taa matkusteluelama on kyl mun elaman tarkoitus. Jeah :D

Mut tas taiskin sit olla tarkeimmat talla kertaa. Jeps:)

Take care ja nauttikaa pakkasista, kiah kiah! Love, Santsimos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.