IRC-Galleria

Still alive!!!Perjantai 23.03.2007 10:28

Hei jou kaikille teille rakkaille lapsille. En olekaan vahaan aikaan paassyt koneen aareen paitsi viime sunnuntaina jolloin ystavamme irc-galleria paivitti kommentti-osiotaan joten en paassyt kirjoittelemaan mitaan, mutta here I am and going good!!!

Jesh, eli vielakin Stanthorpessa tomaatti-orjana ja mikas sen mukavampaa :D Oon tavannut aivan ihastuttavia ihmisia, oppinut paljon, ja siina sivussa tienannut hieman cashiakin, eli elama hymyilee. Toita on riittanyt pretty much joka paivaksi, 8.00- 16.00 ja vaihtelee parilla tunnilla, mutta mitas pienista. Sita samaa mita viime vuonna, eli back at Allan's ja on kylla tosi kiva olla takas siella. Lupasin jo tulla takas ensi vuonnakin ja siitakos Alan riemastui ja vannotti et soittelen sit ajoissa et he tietaa koska olisin tulossa. Hahhhahaaaaa.

Ei mulla vielakaan mitaan ihmeempia tarionoita ole jaettavaksi, jos viittisin ni voisin tarinoida iat ja ajat ihmisista joita olen tavannut koska voin vannoa et ihan joka ikinen teista on ollut monissa tarinoissa mukana mita olen heille kertonut:) Ainiin, jos joku teista uskoo sielunkumppanuuteen, ni voin kyl kertoa et oon tavannut mun, hahhaaa, kummaa miten sita sattumalta tapaa ihmisia jotka on kaynyt ihan samat jutut lapi menneisyydessa kuin itekin ja on ihan samalla levelilla. Voin vahan mainita et han on sellanen hippipoika Saksasta ja hanen kanssaan ollaan monta iltaa istuttu myohaan yohon soittelemassa kitaraa, puhumassa meditaatiosta ja Universaalista energiasta (toinen aihe mista voisin tarinoida ummet ja lammet..) Hassua myoskin et vaikka oon tuhansien kilometrien paassa kaikista rakkasita en oo viela kertaakaan ees tuntenut olevani yksin. Mulla on taalla kaikki mita tarvitsen talla hetkella. Niin ja halusin viel sanoa et kiitos teille kaikille et ootte tullu mun elamaani juuri oikealla hetkella ja kaikesta mita ollaan yhdessa koettu. Ootte ollut usein mun ajatuksissani (koska tomaattipellolla ei ole muuta kuin aikaa ja aikaa ja aikaa) ja ootte tosi tarkeita mulle!!!! Ja myoskin kiitos etta ootte ollut siella mun tukena kun veri on vetanyt tutustumaan uuteen ja ihmeelliseen maailmaan.

Eipas tassa sitten muuta ihmeellista, en varmaankaan paase taas hetkeen kirjoittelemaan mitaan, mut yritan silloin talloin paasta hopisemaan jotain!

So much loveeeee, Sanna

P.s. Ostin eilen kitaran. Kun paasin kotiin rikoin heti kaksi kielta. Ketutti, mut ostin uusia tanaan ja sain kolme Jeesus-plektraa kyytipojaksi. Eli No hata!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.