IRC-Galleria

theobull

theobull

Theodor Vilenius

Sensuuri ja pensseliTiistai 11.04.2006 23:55

Yhteisöni "Naisia ei tueta, niitä HAKATAAN" poistettiin. Ylläpidon mielestä yhteisöni oli ns. "asiaton". Olisi hauska kuulla perusteluja esim. yhteisön "Valkoleijonakunta" olemassaololle. Mutta LOL apua, elämä on. Mainostekstejä on mukava käyttää arkikielessä, niin rempseitä ne ovat. Ihmisten luovuus kukkii kuin oma ruusunnuppuni keväisin.

Kävin eilen jossain nörtti-kokouksessa. Oli aika sairasta. Puheesta en saanut hirveästi selvää, keskustelut menivät kutakuinkin näin:

Nörtti nro1: "Kuulin että joku tyyppi ei ollu löytäny Counterstrike-koodeja GOOGLELLA!"
Nörtti nro2: LOL
Nörtti nro3: ROFL
Nörtti nro4: OMG
Nörtti nro5: WTF!
Nörtti nro6 sai jonkun kohtauksen kun se teki naamallaan liian monta erilaista hymiötä putkeen. Sen suusta valui vaahtoa ja sulkijalihas taisi pettää ainakin paskan määrästä päätellen.

Minä olin täysin pihalla, mutta muut tuntuivat ymmärtävän toisiaan aivan loistavasti.
En tuntenut oloani kotoisaksi tässä iloisessa joukossa, joten lähdin takaoven kautta lonkerobaariin.

Nörteistä puheenollen, minäkin tulin ns. "ajan tasalle" ja hommasin mesengerin, tosin en ole vielä täysin sinut sen kanssa, joten pidän osoitteen teiltä salassa. Nuo hymiöt ja oliot alkavat tulla koko ajan realistisemmiksi ja pelottavammiksi. Hullu-Hullu-Maailma-lehdessä luki että jostain 14-vuotiaasta rengaspillusta oli tullut aivovammainen kun joku poika oli lähettänyt sille ylirealistisen penis-hymiön. Kamalaa ja opettavaista samaan aikaan.

PS. Suosittelen välttämään Suomi24-chatin SexBar-kanavia. Ajattelin käydä kysymässä vaimoni puolesta (joka ei osaa käyttää internetiä) neuvoja hiivatulehduksen hoitoon, jotin menin sisään "Virpi"-nimellä. Mm. "SexMan30", "Pekka-42" ja "KaluKovana+kamera" alkoivat tekemään melko epämielyttäväviä ehdotuksia.

Taistelu jatkukoon!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.