IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
Tänään..hmmm...mielenkiintoista olin aamussa töissä ja tehtiin pikkasen joulu siivouksia kuurasin kolme vessaa laittiasta kattoon kloriitilla ja sen jälkeen oli muuten pikkusen tokkurainen oli...hih=)! Tuli nautittua liikaa aivosoluja hajottaavaa ainetta ja sehän tietää sitä että oon taas tyhmempi mitä eilen..hihi=)!!!

Hirvee ressi päivä on ollu pää on ihan sekasin ja en oikein tiedä mistä jatkaa huomenna???Kyllähen se varmaan selviää taas huomenna?!Ärsyttää kun on miljoona asiaa mitä pitää muistaa ja ihan kun joku muu ei vois asioita hoitaa, mut eih. Jaa no ehkä se on kanssa omasta ittestään kiinni kun haluu antaa toisille ihanan joulun ja siinä samalla myös itselleen;)!

Mutta on mulla ollu hauskaakin tänään olin meinaan kuusi mestari ja kun se nyt vaan oli niin pitkä ettei mahtunut olemaan niin päätin ottaa raippaan tyttönä sahan käteen ja vähän lyhentää...hihihehe=D...Noh joo siitä sitten tulikin vähän yli lyhyt , mutta todella hieno kuusi on...ei sitä kukaan varmaan huomaa...hihihixD?!
Täytyy myöntää et oon taitavaXD!!!

Joo mutta pitäisköhän taas lopetella tää runoilu=)...tuntuu mulla tätä juttua aina riittävän...heh;)!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.