IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä
No niin nyt on sitten koulu alkanut ja voi kuinka on mukavaa...hmm...Onkohan se nyt noinkaan?
Joka tapauksessa ihan silleen kivaa jos olis vaan enemmän selvyyttä asioista eikä kaikki olis niin hirveän sekavaa tai ainakin tuntuu siltä.

Yllättävää on se, että mä olen yövuoroissa jälleen kerran ja ens viikonloppuna sama juttu. pitäis yrittää lukea tentteihin, mutta kun ei nyt millään oikein jaksais pakko vaan yrittää.

yritän tässä kovasti lopettaa tupakanpolttoa kun maanantaina on viimeinen päivämäärä jolloin on lopetettava, joten otin tälleen hyvän alotuksen ja nyt kaks päivää polttamatta. Myönnän, että on todella tuskallista kun, tuntuu jotenkin siltä ettei ole koko päivänä oikein herännyt vaan kaikki on vähän niin kun sumeeta koko ajan. Kuitenkin urhollisesti olen koulussakin pärjännyt kun suurn osa immeisistä polttaa, mut mä oon kestänyt sen. Ehkäpä tämä on hyvä vaihe katkaista 10-vuoden tupakka kierre tai sitten ei?

Olenkin tässä miettinyt, että mitä jos mä muutun jollainlailla? Voiko se olla mahdollista vai onko se taas vaan mun pään sisällä olevaa skeidaa. No toisaalta kyllähän sitä sanotaan, että ihminen joka pystyy lopettamaan jonkun huonon tavan, josta on tullut addektio on alopettamisen jälkeen kasvattanut itsetuntoa paljon ja tämän myötä on vahvistunut ihmisenä paljon. Pakko myöntää, että mä kamppailen pahasti oman heikkouteni kanssa tällä hetkellä koska, tämä lopettaminan tuntuu aivan ylitsepääsemättömältä ja varsinkin nyt yövuorossa.

Oikeastaan mietin tässä just nyt, että kuinka heikko mä olen kun annan vallan jollekkin sellaiselle asialle minkä tiedän tekevän tuhoa jossain vaiheessa itselleni. Olen myös huomannut itsestäni jonkin sortin ad/hd ilmiön, joka on aivan tuskallista esim. tunnilla kun pitäis yrittää keskittyä, mutta kun siitä ei tule mitään ja asiat vaan sinkoilee mun päässä ihan niin kuin mun kallo olis kumia ja joku on heittänyt superpallon sinne sinkoilemaan edes takaisin eikä se pomppiminen lopu ollankaan. Tämä ei vissiin kuulosta loogiselta, mutta tältä musta tuntuu nyt!

Yritän vaan pysyy jotenkin kovana niin pääsen eroon tupakasta!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.