IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

Deux et machinaLauantai 30.05.2009 23:52

Note to self: älä syö mitään mikä sisältää isoja paloja pähkinöitä. Ne pureskellaan suussa pieniksi sirpaleiksi ja sitten ne pähkinäSIRPALEET retuuttaa jo ennestään ientulehduksiset ikenet ihan huonoon kuntoon :E Ja sit ei oo Reetalla yhtään kivaa.

Sit semmone, että mun defacebookaaminen saa mut yleens ihan masentuneeks, jos tajuun tajuta sellasen käyneen, mut nyt tää yhden jätkän käytös vaan lähinnä ärsyttää mua. Haist' home~~

Oottelen et Luke tekstais et he's on his way. Mulla oli eka farkut jalassa ja sit tajusin et ei herraisä, varjossa on +32 celsiusta, vaihdanko shortsit NO KYLLÄ. Hyvää päivää.
Ja meil o vähä niiko vajaus aurinkorasvoissa et saa nyt nähä, pitäs varmaan sellastakin ruveta käyttämmään. Kaksi ämmää.

Sit pitäs saada toi yksi paketti lähtee etukäteen Suomeen ettei multa perittäis ihan mahdottomia lentokenttämaksuja joskus tulevaisuudessa ja yäee.

Mua ei nyt huvita mikään, tai no huvittais jos joku neljästä tietystä henkilöstä tekstais, mut ei ne ikinä tekstaa. Ensimmäinen ei tekstaa ikinä, toisen kännykkä varastettiin, kolmas ei omista omaa kännykkää eikä se oo mulle tammikuun jälkeen mitään tekstannu, ja neljäs lähettää tekstiviestejä vaan vahingossa jos se sattuu olemaan tarpeeksi humalassa. On se elämä RANKKAA.
:(

JA SIT SEMMONE ET KOMMENTOIKAA NY PER--JANTAI. Tylsää kattoo ko kävijälaskuri pomppii satasen ympärillä mut mitä, kaks tai kolme henkilöä kehtaa sanoo mitään.
En oo oikeest noin pelottava, ettekö te ymmärrä et kommentit on mun elämä ja tällähetkellä te vähänniinkun.... viette mun elämän :(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.