IRC-Galleria

translucent

translucent

pterodactyls are pterrofying

Patience, we both run out of wordsKeskiviikko 10.06.2009 21:27

Näin unta, että kameraani ja kamojani etsiessä sain apua kotkalta, joka jaksoi kantaa mua lyhyitä etäisyyksiä ja tuli kokoajan vahvemmaksi, ja pojalta joka uteli kuinka monta kieltä puhun.
Päädyttiin jonnekin kerrostaloalueelle, joka näytti Suomelta (itseasiassa kaikki paikat näytti Suomelta, uni taisi lähteä siitä että lähdin kävelemään Vaunukankaan koululta kohti keskustaa) vaikka puhuttiinkin englantia.

Mentiin yhden asunnon sisään, rapun nimeä en muista nyt millään, ja sisällä jotenkin ihmeellisesti pelastin jonkun tummatukkaisen tytön jäämästä seinään kiinni ja sen seurauksena kaikista mun seuralaisista muodostui toiset kopiot jotka oli PAHOJA (woooooo). Ajatuksissani tuhosin sen kotka-replican ja sanoin seuralaisille että ei välitetä noista ja mentiin seuraavaan huoneeseen.

Tattadaaa - classic movie "turn around to face the horror".... Meidän takana oli Pahatar, joka kiitti mua siitä että olin tehnyt siitä täydellisen pahan. (Mitä?) Ihmetyksissäni mun piti uhrautua että ne muut ois selvinny ja musta tuli epämääräinen energiakönttä, ja seurasin sellasena usvana niitä muita, ja Pahatar hätisteli mua jaloista pois silleen mene pois, hus hus, ja seurasin niitä asunnon keittiöön (joka oli Pieni talo preerialla-mainen).

Keittiössä jostain syystä alkoi liidellä pinkkejä timanttitarroja jotka liimautui Pahattaren selkään - ja kappas vain se menetti voimansa ja minä sain vartaloni ja kaiken takaisin.

Heräsin ehdottoman hämmentyneenä ja lievästi huvittuneena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.